Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti subbakas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

filmide vaatamiseks ongi vaja just madalaid sagedusi mitte rõhku.Eks ta maitse asi ole....
    muusika on kuulamiseks

Comment

Isegi vatiini ei viitsita kasti panna. Toppisin kasti vatiini korralikult täis ja panin paksema tüki inverteri ette kinni ja see võttis plörina täiesti maha. Võiks isegi öelda et bass on sügavam ja pehmem. Muide kas sellest on midagi kui vatiin vastu radikat puutub. Ei usu et sellisel väikesel võimul radikas meeletult kuumaks läheb

Comment

midagi ikka on aga kui inverteri kinni topid siis ta ei jauta sul mähist ja võimu ju??? võta see vati tupsuke sealt eest ära vast?
        Mäll-mäll

Comment

Originally posted by feel_the_bass@Aug 5 2004, 17:15
          midagi ikka on aga kui inverteri kinni topid siis ta ei jauta sul mähist ja võimu ju??? võta see vati tupsuke sealt eest ära vast?
          egas inverter pole mähise ja võimu jahutamiseks seal. müüakse ju ka kinniseid kaste ja mähis saab ikkagi jahutatud. minu arvates.

Comment

Ei usu et jahutamisega probleemi on kuna see nii väike ja nõrguke võim et ei kuumenegi eriti ja ega ma inverterit kinni ei pannud kui mängib siis õhuliikumine ikkagi toimub. Aga mis see siis teeb kui vatiin vastu radikat on?

Comment

mulle isiklikult ei meeldi üldse need poes müüdavad arvutikõllid, puhas plastmass, mis heli sealt tulla saab :S, käin pika kaarega mööda <_<

Comment

ma teen muidu täpselt sama aga arvutile oli mingit soundi vaja nii et sai siis üks õnnetu komplekt ära ostetud

Comment

Esiteks...sellistel "krappidel" hoitakse igat viimastki senti kokku.Julgen arvata, et radikas on tehtud nii väike kui võimalik.
                  teiseks..inverter pole tõesti võimu jahutamiseks.Ja ega ta niikuinii võimu suur ei jahuta.See õhk mis sul 1m kaugusel vastu sääri ledab, ei ole pärit kõlli kastist.Valjukas paneb õhu lihtsalt edasi-tagasi võnkuma ja aineosakesed kannavad seda edasi.Ühesõnaga õhuvahetust invereri kaudu praktiliselt pole.
                  muusika on kuulamiseks

Comment

julgen vastu vaielda, inverteris mõõtsin Creative 5.1 komplektis selle nn suppari torust tuleva õhu kiiruse koguni 2,7 m/s
                    Mähise jahutus on raudselt parem inverterkastil&#33; Aga jah, selle eesmärgiga inverter pole seal
                    Väike ja nõrguke võim võib vale jahutuse korral terve korteri maha põletada.
                    Madalamaid sagedusi, mida kõll ja kast ei suuda, esitataksegi inverteriga. Tulemus on ebatäpsem bass aga siiki palju madalam kui kinnisel kastil.
                    Mina isiklikult soovitaks inverteri madalamale häälestada kui kasti aga no see minu maitse, muidu hakkas liialt peksma neeru mul ...
                    -

Comment

Ega ma siis inverterit kinni toppinud vaid võtsin õhukese vatiini tükiga õhu liikumist vähemaks. Vatiinitükike on nii õhuke et vastu valgust vaadates paistis selgesti läbi aga plärina vastu aitas. Isegi ei usu et vale jahutuse korral midagi põlema läheb vaid enne põleb see võim kuumuse pärast läbi

Comment

Working...
                      X