Inverterist kostub imelik plärin nagu oleks midagi sees lahti. Võtsin asja lahti aga sees kõik korralikult kinni et siis nagu pläriseda pole midagi. Kas siis inverter vales mõõdus või kast ei ole sobilik sellele elemendile. Vooderdasin sees vatiiniga ka ära et ehk teeb midagi paremaks aga ei. Lõpuks avastasin et kui panna inverterisse natuke vatiini siis see võtab õhuliikumise aeglasemaks ja plärin kaob. Küsimus siis selline et ega see et õhk vähem liigub nüüd võimule midagi häda ei tee. Tegemist siis aktiivsubbakaga ja võim seal sees päris kobakas.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Arvuti subbakas
Collapse
X
-
Kui 1m kauguselt oli õhu liikumist tunda siis on inverter liiga peenike ja sellest see plärin tekibki.Ehita aga uus kast.Kõigepealt tee kindlaks valjuka parameetrid.Sellest siin foorumis juttu küll.Siis võib asja kah saada.
Kargas veel selline mõte pähe, et ehitad hoopis mingile muule valjukale kasti(25gd26 peaks päris hästi sobima)ja paned võimu sina kasti. kulutad vähem närve ja ma võin enda pea panti anda, et tulemus tuleb palju parem kui selle hiina käkerdisega mässata.muusika on kuulamiseks
Comment
-
Mõte tõesti liigub sellepoole et uus kast vaja teha.
Muide kõllid olid 2 päeva vanad kui juba laiali lammutatud sai ja 2 aastane garanttaeg mööda läks
Muide kui kasutaks s30 bassikat peaks tulemus päris hea olema. Sai juba proovitud ka s30 bassi ja see element on täiesti paras võimule. Äkki võtangi millalgi ehitamise ette.
Comment
-
mida sa uut kasti akkad tegema kui juba olemas on, pigem võta vana inverter, suurenda sümmeetriliselt seda ja tee nt 75mm solgitorust uus. sümmeeriliselt mõtlen ma seda et mõõdad endise toru pikkuse ja läbimõõdu, arvutad toru ristlõike pindala ja uue toru teed endisest nii mitu korda pikema kui uue toru ristlõike pindala vanast. no se oli mingi loogiline arutlus, parandage kui eksisin.
ma mõtlen et kui vana toru oli nt läbimõõduga 3cm ja pikkus 5cm siis:
3cm diam. pindala oleks: 15mm ruudus * pii -> u. 706mm2
75-ne solgitoru on seest 72mm, selle ristlõige: 36mm ruudus * pii -> 4000
ehk siis 75mm toru peaks olema u. 5x pikem?Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
* Toitelüüdid
* Kõlari kummilõdvik
* Elekter
* Kõrvad
* Naabri närvid
Comment
-
Originally posted by tuumik@Aug 5 2004, 08:42
Oda.Milleks sul seda subakat siis vaja on?Filmide vaatamiseks?Mängimiseks?
Comment
Comment