Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti subbakas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti subbakas

Inverterist kostub imelik plärin nagu oleks midagi sees lahti. Võtsin asja lahti aga sees kõik korralikult kinni et siis nagu pläriseda pole midagi. Kas siis inverter vales mõõdus või kast ei ole sobilik sellele elemendile. Vooderdasin sees vatiiniga ka ära et ehk teeb midagi paremaks aga ei. Lõpuks avastasin et kui panna inverterisse natuke vatiini siis see võtab õhuliikumise aeglasemaks ja plärin kaob. Küsimus siis selline et ega see et õhk vähem liigub nüüd võimule midagi häda ei tee. Tegemist siis aktiivsubbakaga ja võim seal sees päris kobakas.

Ei tohiks võimule midagi teha. nende arvuti aktiivsupakate kastid ikka väga vales mõõdus tehtud. endal juba ammu vatitups seal ees olnd.

Comment

Õhk liikus enne ikka väga vabalt seal isegi 1m kaugusel puhus õhku nagu ventilaator. Peaks äkki uue kasti üldse ehitama.

Comment

Uut kasti ei saa ka ju ehitada, pole andmeid nendele ching-plekk-pang kõlaritele.
        Võimalus, plärisemiseks on ka see kui magent on tsentrist väljas ja pool sinna vastu käib.
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

Mitte element ei plärtsu vaid inverteris liigub õhk liiga kiiresti ja tekitab plärina.
          Kui uus kast ehitada siis oleks vast mõtekas uus võimsam element ka panna ja sellele siis uus kast ehitada

Comment

Kui 1m kauguselt oli õhu liikumist tunda siis on inverter liiga peenike ja sellest see plärin tekibki.Ehita aga uus kast.Kõigepealt tee kindlaks valjuka parameetrid.Sellest siin foorumis juttu küll.Siis võib asja kah saada.
            Kargas veel selline mõte pähe, et ehitad hoopis mingile muule valjukale kasti(25gd26 peaks päris hästi sobima)ja paned võimu sina kasti. kulutad vähem närve ja ma võin enda pea panti anda, et tulemus tuleb palju parem kui selle hiina käkerdisega mässata.
            muusika on kuulamiseks

Comment

jah.just. müün sulle 350 eeguga 2x25gd-26 valjukat 56906213

Comment

Mõte tõesti liigub sellepoole et uus kast vaja teha.
                Muide kõllid olid 2 päeva vanad kui juba laiali lammutatud sai ja 2 aastane garanttaeg mööda läks
                Muide kui kasutaks s30 bassikat peaks tulemus päris hea olema. Sai juba proovitud ka s30 bassi ja see element on täiesti paras võimule. Äkki võtangi millalgi ehitamise ette.

Comment

s30 bassikas(10gd34) resokas on liiga kõrge madalate sageguste korralikuks esitamiseks.Lubatud 50hrz on juba piiripeal ja sina endatehtud kastiga ei pruugi kättegi saada.24gd26 või 25gd30 sobiksid juba päris hästi.
                  muusika on kuulamiseks

Comment

Tegelikult asi nii et ega ma kvaliteeti tahagi kuna ma muusikat nagunii ei kuula selle süsteemiga selleks mul teised süsteemid. Küll aga tahaks kõvat rõhku ja mürinat nagu see originaal tekitab.

Comment

äkki hoopis lased uue augu vanale kastile sisse ja sis paned suurema läbimõõduga inverteri ja tuunid ise pikkuse paika?
                      Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
                      * Toitelüüdid
                      * Kõlari kummilõdvik
                      * Elekter
                      * Kõrvad
                      * Naabri närvid

Comment

Originally posted by v6sa@Aug 4 2004, 22:09
                        äkki hoopis lased uue augu vanale kastile sisse ja sis paned suurema läbimõõduga inverteri ja tuunid ise pikkuse paika?
                        Targem siis vast uus kast ikkagi teha

Comment

mida sa uut kasti akkad tegema kui juba olemas on, pigem võta vana inverter, suurenda sümmeetriliselt seda ja tee nt 75mm solgitorust uus. sümmeeriliselt mõtlen ma seda et mõõdad endise toru pikkuse ja läbimõõdu, arvutad toru ristlõike pindala ja uue toru teed endisest nii mitu korda pikema kui uue toru ristlõike pindala vanast. no se oli mingi loogiline arutlus, parandage kui eksisin.

ma mõtlen et kui vana toru oli nt läbimõõduga 3cm ja pikkus 5cm siis:

3cm diam. pindala oleks: 15mm ruudus * pii -> u. 706mm2
                          75-ne solgitoru on seest 72mm, selle ristlõige: 36mm ruudus * pii -> 4000

ehk siis 75mm toru peaks olema u. 5x pikem?
                          Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
                          * Toitelüüdid
                          * Kõlari kummilõdvik
                          * Elekter
                          * Kõrvad
                          * Naabri närvid

Comment

sa eksid.Nii need asjad ei käi. :unsure:
                            Oda.Milleks sul seda subakat siis vaja on?Filmide vaatamiseks?Mängimiseks?
                            Mina jään ikka oma seisukoha juurde.
                            muusika on kuulamiseks

Comment

Originally posted by tuumik@Aug 5 2004, 08:42
                              Oda.Milleks sul seda subakat siis vaja on?Filmide vaatamiseks?Mängimiseks?
                              Just filmide vaatamiseks ja mängimiseks ka vahest arva. Vahest olen ka mp3-d kuulanud arvutist. Filme ei saa ka nii korralikult vaadata kui see plörin inverterist kostub. Tegelikult võiks proovida küll inverterit jämedamaga asendada kuna kast ise korralik. See kast annab kõvat rõhku ja seda ma tahangi. Muusikat sellega ei kuula

Comment

Working...
                              X