Teade

Collapse
No announcement yet.

Läbipaistev inverteri toru.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Läbipaistev inverteri toru.

Kas läbipaistvast plastikust toru mida kasutada inverteriks, on üldse kuskilt võimalik leida???

mina isiklikult esimest korda kuulen sellisest asjast aga kui leiad anna siin kh teada ja räägi hinnast kh...
    TeamRMS

Comment

Ma pole kah asjast kuulnud,aga järsku keegi teine on,mul tuli lihtsalt üks kasti disaini idee,aga sinna oleks kõige sobivam läbipaistvast materjalist inverter.

Comment

Originally posted by rosco@Aug 2 2004, 22:53
        Ma pole kah asjast kuulnud,aga järsku keegi teine on,mul tuli lihtsalt üks kasti disaini idee,aga sinna oleks kõige sobivam läbipaistvast materjalist inverter.
        loogiliselt võttes peaks selline asi olema olemas aga see võib ikka rägelt kallis olla....
        TeamRMS

Comment

Võib ka kasutada muid läbipaistvaid torusi, ntx vanadel nätsuautomaatidel olid sellised klaasist torud, 8cm läbimõõt ja mingi 30-40cm kõrgust.
          S A C
          Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Allar88@Aug 2 2004, 22:08
            Võib ka kasutada muid läbipaistvaid torusi, ntx vanadel nätsuautomaatidel olid sellised klaasist torud, 8cm läbimõõt ja mingi 30-40cm kõrgust.
            Kama kaks tglt ju mis toru,peaasi et läbipaistaks

Kellegil mõnda nätsuautomaati ei vedele ve

Comment

Tean , et on tehtud pleksiklaasist ise trumme.Gaasipliidi peal olevat pleksi leht silindrisse keeratud.Ju siis on võimalik ka ise teha. :blink:
              muusika on kuulamiseks

Comment

Hmmm..ja seda pleksi tuleks vist kuumutada,aga huvitav mis temperatuuril. Teoreetiliselt,kui kuumutada pleksi ja see siis ümber mingi toru painutada,siis peaks võib olla isegi välja tulema.Vaatan kui aega saan siis proovin,kõige pealt tuleb kuskilt pleks leida,aga kõiga parem oleks ikkagi kui sellist toru keegi kuskil müüks.

Comment

väike kysimus tuleneb siis siit et millex on vaja l2bipaistvat... tavalöiselt nagunii inventer kastist v2lja ei ulatu ju?

Comment

mina olen siiani aru saand et tal on plaanis teha (pooleldi) läbipaistev kast , millele siis vaja läbipaistvat inverterit ?

Comment

Originally posted by jannozz50@Aug 3 2004, 14:11
                      mina olen siiani aru saand et tal on plaanis teha (pooleldi) läbipaistev kast , millele siis vaja läbipaistvat inverterit ?
                      Sa oled täitsa õieti aru saanud . Mõte oleks teha suht läbipaistev kast,ning seest valgeks värvida see peaks veel ruumikuse tunnet juurde lisama ja vähemalt kahte(või rohkemasse) seina veel pleksist aknakesed,ning võib olla ka mingi valgus sisse ära hajutada.

Esialgu on veel kõik teooria tasandil,aga loodan,et ikka praktikani kah jõuan.

Comment

tee õlle pudelist

Comment

plexiklaas maksab ju 2,5k ruutmeeter :blink:
                          -

Comment

Originally posted by Deus@Aug 4 2004, 17:46
                            plexiklaas maksab ju 2,5k ruutmeeter :blink:
                            kle sa oled midagi kyll sassi ajanud....
                            TeamRMS

Comment

vb öeldi mulle löögikindla plexiklaasi hind?
                              -

Comment

Working...
                              X