Teade

Collapse
No announcement yet.

Läbipaistev inverteri toru.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ma olen näinud plastikust mensuure, mida laborites kasutatakse, mõningad on suht parajate mõõtudega olnud inverteri jaoks.
    Võibolla annaks tõesti ka klaaspudelit kasutada, mingi viina või veini oma..

Comment

http://www.proplastik.ee/index.php?alam=170

aga ei usu et nad nii pisikeste asjadega tegelevad ... vb saab sealt edasimüüjate aadresse?
      -

Comment

kui pleksi tahad painutada..annan vihje: keev vesi B-)
        mida sa lohh vahid

Comment

kui sul on vaja sellist läbipaistvat toru siis ma tean et müüakse lemmiklooma poes sellist toru akvaarjumite põhja puhastamiseks ehk on sellest abi

Comment

ja ega alati ei pea olema inverter ümmargune; annaks näiteks kas kleepida pleksist sobiv nurgeline toru kokku või siis painutada pleksiklaasi sobiva pinna peal. Mõnes kohas on soovitatud pleksi painutada selle kuumaõhupuhuriga. Ei ole katsetanud, kas toimib ja kuidas toimib. Kindlasti tuleks piisavalt ettevaatlik olla, et see pinda ära ei rikuks ja et alus mille peal painutatakse oleks ka väga sile

Comment

void ju teha aga kust seda saada seda ma kyll ei tia

Comment

Painutada annab väga eduliselt kuumapüstoliga. Tuleb olla hoolas, et ei laseks liiga pehmeks ja samas ei väänaks liiga jõuga, muidu tulevad kihilised murdejooned sisse ja detail kaotab läbipaistvuse. Kuumapüstolit ei maksa liiga lähedal ka hoida, et kiiremini saaks.
                Proplastik müüb täpselt sellist tükki, kui vaja. Nii et pole vaja osta miskist 1m² suurust tükki korraga. Tartus, neil laos oli hunnik igatse ülejääke, seega puudus vajadus suurest plaadist pisikese küki saagimise järele, kui ise ostsin.

Comment

läbipaistvat toru müüakse tartus lõunakeskuse juures ehituspoes 9cm diameetre 1meeter 54kr

Comment

Working...
                  X