Teade

Collapse
No announcement yet.

S30 bassika ehk 25gdn elemendiga sub-woofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

S30 bassika ehk 25gdn elemendiga sub-woofer

idee oleks teha silindrisse bandpass tüüpi, 25gdn elemendiga sub-woofer. Kas selline gaafik on sobiv? Kõik tark jutt on pildil: http://www.hot.ee/vpro/25gd4.PNG
    Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
    * Toitelüüdid
    * Kõlari kummilõdvik
    * Elekter
    * Kõrvad
    * Naabri närvid

pildil on suht ilus, aga kas tegelikkuses kah nii ilus "joon" sealt kõlarist välja tuleb......
    muusika on kuulamiseks

Comment

Originally posted by v6sa@Aug 4 2004, 20:07
      25gdn
      see pmst ju 10gdn element, 10vatine.. ja mitte siis 25W vatine!?
      mingi 15ac valjukas ka vist sarnane ja see 15vatine!? njh.

Comment

mis vahet seal on mitu w on? :blink: aru ma ei saa..Üsna tavaline asi on see, et valjukas on sama, aga numbrid on lihtsalt erinevad.Minu poolest kirjutagu sinna kasvõi 1kw peale, aga minu kõrvade jaoks teeb s30 ikkagi samat häält mis varemgi.See 10w on nom võimsus.25w samal valjukal on muusikaline võimsus.Need ei ole ju võrreldavad.
        muusika on kuulamiseks

Comment

Originally posted by tuumik@Aug 6 2004, 11:13
          mis vahet seal on mitu w on? :blink: aru ma ei saa..Üsna tavaline asi on see, et valjukas on sama, aga numbrid on lihtsalt erinevad.Minu poolest kirjutagu sinna kasvõi 1kw peale, aga minu kõrvade jaoks teeb s30 ikkagi samat häält mis varemgi.See 10w on nom võimsus.25w samal valjukal on muusikaline võimsus.Need ei ole ju võrreldavad.
          mida sa ajad? on ja nom. 10W s30 bassil ja sel sarnasel, suurema magnetiga elemendill nom. 15W
          ning kannatab rohkem seega, mis vaidlus?

Comment

Working...
          X