Teade

Collapse
No announcement yet.

AUdES :S

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

AUdES :S

Nii Oli siis mõte teha subwoofer nagu paljudel elementi otsisn taga 2 nädalat kuni üx pakkus mulle audes 75W-104-8 noh mina oli suht vaimustuses kõik kiitsid ka ja nii et laxu pidi teavani olema <Kui kõik kast valmis sai tehtud ja asi mürtsuma pandud kadus nagu kogu vaimistus Kudagi lahja (MA suht kõrge VOLUME Nõudja ka)Mängis koos S90 ja võix öelda et nagu s90 paremad
    Nüüd olex vaja jälle soovitusi MIS WOOFER IKKA OSTA Mis TÕESTI paneb Ikka Siukse Litaka
    Audes Igaljuhul Poe Omale VAstu ei saa Poes mingi 4500kr YamAha Kõrgelt ÜLE <_<

Originally posted by mtvx@Aug 6 2004, 11:28
    Nii Oli siis mõte teha subwoofer nagu paljudel elementi otsisn taga 2 nädalat kuni üx pakkus mulle audes 75W-104-8 noh mina oli suht vaimustuses kõik kiitsid ka ja nii et laxu pidi teavani olema <Kui kõik kast valmis sai tehtud ja asi mürtsuma pandud kadus nagu kogu vaimistus Kudagi lahja (MA suht kõrge VOLUME Nõudja ka)Mängis koos S90 ja võix öelda et nagu s90 paremad
    Nüüd olex vaja jälle soovitusi MIS WOOFER IKKA OSTA Mis TÕESTI paneb Ikka Siukse Litaka
    kas sul filter on ikka vahel?
    ja bbp6 fail on alles? millegi pärast ma arvan et sa oled midagi väga valesti teind sest mul pool katkine audes 75w104-4 ja filtrit weel vahel pole ning annab ikka sellist bassi et oi oi oi ...loomulikult sa võid bochmani või mis see oli 500 eest osta :P...muidugi oleneb ka mis võimu kasutada....nagu mulgi algul oma lolli mõistusega pani woofri musa keskuse taha.... aga nyyd sai ROM -ilt brig ostetud
    TeamRMS

Comment

Originally posted by mtvx@Aug 6 2004, 09:28
      Siis peab kõlaril või võimul midagi viga olema. Minul on ka seesama kõlar ja teeb häält ja taob bassi ikka väga mõnusalt, kohe maja väriseb kui põhja lükata. Mis võimu kasutad ja kui suur on kast milles element mängib?
      Pane kast kuhugi nurka mängima, kõlar suunatud nurka. Vaata mis häält siis teeb.
      Minul andis see ikka väga palju bassi juurde

Comment

Ma millegi pärast arvan et teile meeldibki selline lahja bass sorry kast on mingi 60l vms ja korralik Minu OMa
        Filtert ei ole vahel intz pidi hakkama asjaga tegelema Ja Palju see Filter Siis juurde annab Üle 50% lääb heli paremaks ? <_<

Comment

Originally posted by mtvx@Aug 9 2004, 13:07
          Ja Palju see Filter Siis juurde annab Üle 50% lääb heli paremaks ?
          eei lähe nii palju . liccalt kõrged kaotab ära

Comment

Kaldun arvama, et mtvx kuulab palju tranci ja technot. Selliste muusikastiilide puhul ei lähe bass eriti madalale. Trance/dance kuulamiseks ja kõva litaka saamiseks peaksid kasutama kontsertwoofrit, see on ehituselt midagi hoopis muud kui tavaline woofer. Tema koonus on jäigem ja bass ka rohkem nagu litaka moodi.
            Minu kodukas

Comment

Originally posted by mtvx@Aug 9 2004, 13:07
              Ja Palju see Filter Siis juurde annab Üle 50% lääb heli paremaks ? <_<

kui sinu subwoofril filtritki vahel ei ole, siis kuidas sa saad teda võrrelda Yamahaga :blink: Osta endale võimsam võim ja aktiivne crossover - usu mind see annab päris palju juurde.

Comment

sul pole filter vahel ja sa raagid et jääb bassi väheks ma yldse ei imest et sa kurdad. pane filter vahele ja siis vaata kas sa tahad ikka osta uut woofrit

mul endal ka audes 75W104-8 ja bassi enam kui kyll kui volume poole peale keerata siis põrand väriseb ja aknad ka :P

Comment

No ma ei tea eks siis näib kui filter valmis tehakse Ja vb ma ikka nii nõudlik teil vb selline vana kärvane bass käib aga mulle mitte ma tahan ikka teravat bassi mitte hajuvat asi mängib muidu panasonic reciveri taga 6*100 seal saab subwoofer oUt mis siis omakorda läheb estonia võimu taha 101 võim mingi Ma kipun kalduma ka et vatiga täitmine läts sitasti vms peax vict kõlaseinast suht vähemaks võtma TAhax tõesti teiste woofreid kuulata <_< ei no põrand ja aknad värisevad need värisevad mul juba ilma woofrita <võix mainida siis et sitad aknad :P see et väriseb ple näitaja noh eks näis kuna filtri saan

Comment

MINU RECIVER

Comment

Originally posted by mtvx@Aug 9 2004, 20:28
                      MINU RECIVER
                      vinge ressiver sul paljuga said sele ja kust ostsid kui kysdia tohib ise kavatsen kh kunagi taolise asja soetada...vabandan OT pärast
                      TeamRMS

Comment

Originally posted by mtvx@Aug 9 2004, 20:23
                        No ma ei tea eks siis näib kui filter valmis tehakse Ja vb ma ikka nii nõudlik teil vb selline vana kärvane bass käib aga mulle mitte ma tahan ikka teravat bassi mitte hajuvat asi mängib muidu panasonic reciveri taga 6*100 seal saab subwoofer oUt mis siis omakorda läheb estonia võimu taha 101 võim mingi Ma kipun kalduma ka et vatiga täitmine läts sitasti vms peax vict kõlaseinast suht vähemaks võtma TAhax tõesti teiste woofreid kuulata <_< ei no põrand ja aknad värisevad need värisevad mul juba ilma woofrita <võix mainida siis et sitad aknad :P see et väriseb ple näitaja noh eks näis kuna filtri saan
                        sel juhul oleks pidanud sa bandpass kasti tegema..

Comment

Kle mees , miks sa need inverterid nii krdi väikse diameetriga panid..?? Õhk hakkab ju neis vilisema...

Comment

Tee õige kast.See on sul silikoniga kokku lapitud.Inverterid paistavad ka vist üksjagu suvalised sisse visatud olevad.

Comment

mine persse mees sa ei jõua siukest meterjali ostagi Kruvid oN ka ju sitakott :S ärvi ajab kui mingi kuradi papist kõlari kasti omanik tuleb kobisema Vineer 10 kordne SILIKOON ON ÕHUKINDLAKS tegemisel MUIDU KAST KRUVIDE JA PVAGA ja PVAD sitax vahel ei ole mingi kooner JA mine vaata teiste projekte sama suurusega inverterid

Comment

Working...
                              X