Tegutsen pikemat aega juba, et autosse korralikumat heli saada, samalaadset nagu toas on, mis on mulle ka meele järgi. Üritasin autos sama saavutada aga löö või maha, ei ole, kõik on olemas, kesk ja kõrgsagedus, midbass ja subbass samuti aga ikka ei ole see mis peaks. Hakkasin siis kuulama 100 Hz kaupa, mida piirasin enda arvutist ja selgus et kõige suurem erinevus tuli just kõrgete esitlemisel sisse (minu kuulmisel) Toas on mul papist koonusega tweeterid aga autos puha metallkoonusega, arvasin et selles võib kala olla, sest muud võimalust enam polnud lihtsalt. Läksin siis ühe tuttava autosse, temal olid siidkoonusega tweetrid ja heli palju parem. Siit ka siis küsimused:
Milliseid tweetreid teie eelistate, papist, siidist, metallkoonusega või mingi muu varjant või ei oma tähtsust? Milleks te eelistate nii (igaühel ju personaalne)?
Soovitused tweetrite, kõrgsageduskõllide valimisel?
Kas ongi tweetrid jagatud muusikastiili järgi et metal muusikale metallkoonusega, siis taldrikud peksavad kõige paremini ja mahedama muusika jaoks papist, siidist jne?
Milliseid tweetreid teie eelistate, papist, siidist, metallkoonusega või mingi muu varjant või ei oma tähtsust? Milleks te eelistate nii (igaühel ju personaalne)?
Soovitused tweetrite, kõrgsageduskõllide valimisel?
Kas ongi tweetrid jagatud muusikastiili järgi et metal muusikale metallkoonusega, siis taldrikud peksavad kõige paremini ja mahedama muusika jaoks papist, siidist jne?
Comment