Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarimaterjali põrandaehituseks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarimaterjali põrandaehituseks

Tere siis!

Probleemiks on kuuri põrand. Nimelt on too mullast ning tekkis mõte ehitada sinna lihtsam põrand ning nimelt mingisugustest plaatidest (et ikka võimalikult kergelt läbi ajada)

Oskab ehk keegi soovitada sobivat materjali? Niiskusele peab vastu pidama ning samuti peal tallumist (raskemaid esemeid). Jämedust võiks olla minu tagasihoidliku hinnangu järgi vähemalt 18-20mm.

Kas kellelgi on üle, või on infot kust oleks võimalik saada defektset või muidu odavat poolvälistingimustes kasutamiseks sobilikku pressplaati?

Ette tänades
    -Siim Sepman

kõigepealt mingi alus...prussidest...siis saepuruplaat ja lõpuks lauad peale...peaks olema piisavalt tugev ja vastupidav

Comment

ei saa aru,ehitusvoorum vä...enne mõtle kui postitad,...

Comment

raxz, muidu olen samat meelt, kuid päris laudpõranda ehitamine oleks küll mu tsiklikuuri jaoks liigne luksus

Prusside asemel soovitati mul ka vanu euroaluseid kasutada.

Hmm.. kust küll seda materjali hankida...

-Siim Sepman

Comment

Eh eriline idu. Mine ehituspoodi või kuskile laoterritooriumile vargile. No ninanuuskamisega ka ei saa hakkama või poest piimatoomisega. Andke kannatust.
          MSN- taneltreima182@hotmail.com
          telefon katki.

Comment

ega jah siin naq tegemist kõlarite foorumiga mitte mingi urtsiku põranda valmistamis foorumida.. anna andks mees :angry:
            <span style=\'colorrange\'>ostaks midagi.....</span>

Comment

No selle teema võiks rahumeeli ära kustutada...
              Elektroonika töötab suitsu baasil.
              Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
              Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Minu loogika on selline: kui teema ei meeldi, ära vasta... vastamisega paratamatult tõstad teda ülespoole. Ebakonstruktiivne kriitika on alati mõttetum kui see mida kritiseeritakse.

Väga meeldiv, et te oma pingeid siin (veel parem oleks kui mujal) foorumis maandate, siis olete IRL rahulikumad.

Teema võib kustutada minugi poolest, sest tänu esimestele ülinegatiivsetele postitustele ei julge keegi pädevam ilmsesti abistavat nõu anda. Liiatigi ma postitasin sama probleemi biker.ee foorumile, kus on sellele praeguseks vastuseid üle lehekülje. http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=3589

Kellel on siiski mingisugust suunavat nõu või ideid anda, privage mulle&#33;

Tänades
                -Siim Sepman

Comment

no kui foorumi mded seda näeks oleks see kadund
                  <span style=\'colorrange\'>ostaks midagi.....</span>

Comment

Ebakonstruktiivne kriitika...
                    Kummaline loogika mõnel ja nahhaalsus... Õnneks teised tsiklimehed pole sellised...
                    Elektroonika töötab suitsu baasil.
                    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Olgu, teema lukku kuna läheb OT ära.
                      Kes saab kasutajat sLim aidata, võtku ühendust PS&#39;i kaudu&#33;

Comment

Working...
                      X