Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovitage väikseid kõlareid TV-le!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Soovitage väikseid kõlareid TV-le!

    Telekale oleks vaja lisakõlareid. Toas vaba ruumiga on nii nagu ta on seega ei tohiks kõlarid olla väga suured. Teleka heli lõpvõimu kivid annavad välja max 2x15W. Üks tingimus kõlaritele on see,et peavad olema vähemalt 8 oomise takistusega. Kuna tv-l endal subwoofer sees siis võiksid kõlarid mängida rohkem just kõrgete osa. Põhimõtteliselt sobiks vist ka mingid keskuse kõlarid aga pole neid kuskil eraldi (ka kasutatuid) müügil näinud. Või oskab keegi mingeid sobivaid kõlareid soovitada?
    20+ aastat elfafoorumis

    #2
    mingid gabariidi nõuded on ka? või läheb teleri kõrvale?
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

    t-linespeakers.org

    Comment


      #3
      Tegelikult mingeid erilisi mõõtude nõudmisi ei ole. Soovitavalt võiksid kõlarid olla max S30 mõõtudega või siis väiksemad. Neid kõlareid oleks vaja ühele vanemale TV-le, millel orginaalis kõlarid küljest ära käivad aga kahjuks neid orginaalkõlareid ei ole ja seega oleks vaja neile asendust!

      Siin mõned pildid selle telekaga komplektis olnud kõlaritest, millele asendust oleks vaja:

      TV orginaalkõlarid
      20+ aastat elfafoorumis

      Comment


        #4
        kas magnet pilti ära kakkuma ei hakka? nagu mul praegu monitoriga juhtus, krt unustasin !!
        -

        Comment


          #5
          Enamusel telekatel on ju valjukad otse kineskoobi kõrval ja pildiga ei juhtu midagi,sest seal on kasutusel spetsiaalse varjestusega kõlarid, mis ei riku teleka pilti!
          Tevalos olid ka mingid vastava omadusega elemendid saadaval!
          20+ aastat elfafoorumis

          Comment


            #6
            Osta näiteks creative arvutikõlarite komplekt omale. Saad väikesed ja nende kohta suht hea heliga kõlarid omale. Filme vaadates keerad subbakal bassi põhja ja saad müdinat ning värinat tunda. Teleka järgi väga ideaalsed asjad. Mul on arvutil näiteks kõige odavamad creative P380 2.1 kõlarid ja siis on mul arvutis ka tv kaart. Filme vaadates olen bassi põhja keeranud ja väristavad ning pauguvad selle raha eest üllatavlt hästi võiks öelda et ületasid ootused. Musa kuulamiseks ei kõlba nad kuhugi

            Comment

            Working...
            X