Teade

Collapse
No announcement yet.

4 oomine kõlar 8 oomiseks

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    4 oomine kõlar 8 oomiseks

    Tervist!

    Küsimus seisneb selles seekord, et on kõlarid 4 oomised aga võimendi tahab vähemalt 8 oomi saada. Kõlareid kokku neli, mis on 4 oomised. Jadamisi neid panna ei saa sest igal ühel oma funktsioon ( kodukino) . Et oleks siis tarvis need 4 oomised tõsta 8 oomi peale. Ei tahaks nagu riskida võimu läbi kärsatamisega. Eriti kui viimane suht uus.

    Mis vidinat soovitate vahele pista või kuidas käituda.



    Tänud!

    #2
    Trahvo, on ennegi kasutatud seda sobitamiseks võimendiga, teatavasti vanasti olid võimude väljundtakistused suuremad, vöi pinge töstmiseks pikkade vahemaade puhul, ainult trahvo vist ei tööta kõrgetel sagedustel.

    Comment


      #3
      soovitaksin esiteks kasutada OTSINGUT!!!
      ja enda meelerahu säilitamiseks otsiksin sobiva takistusega kõlarid ikkagi, et oleks kindel tunne ka siis, kui võimendi kallale keegi teine läheb helitugevuse nuppu kruttima.
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

      t-linespeakers.org

      Comment


        #4
        Enne, kui uute kxlarite jargi poodi lahed vxid ajutiselt yhendada kxlaritele 4.oomised (vximsamad)takistid jadamisi, siis saad yldtakistuseks 8. oomi.

        Comment


          #5
          On yks väga rumal küsimus. :huh: Ei tahtnud hakata uut teemat tegema vaatasin et sobib ka kuidagi siia alla. Küsimus siis selline et kas juhtub midagi halba kui ühe kanali taga on 4 oomine ja teise taga 8 oomine kõlar. Võim ise kannatab 4 oomi

          Comment


            #6
            On yks väga rumal küsimus.  Ei tahtnud hakata uut teemat tegema vaatasin et sobib ka kuidagi siia alla. Küsimus siis selline et kas juhtub midagi halba kui ühe kanali taga on 4 oomine ja teise taga 8 oomine kõlar. Võim ise kannatab 4 oomi
            Otseselt midagi halba ei juhtu, kuid vasak ja parem kanal hakkavad nii erinevalt mangima, et paha kuulata.

            Comment

            Working...
            X