Esmalt postitatud olavsu1 poolt
Vaata postitust
Teade
Collapse
No announcement yet.
Ostuabi võhikule - MA, Audes, Klipsch
Collapse
X
-
Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitustMida hekki ? Mis nende kummist lõdvikutega siis juhtub ?
Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitustSa oled bluesi ja 037 võrrelnud kõrvuti ? Siiski nõustun seiskohaga et 1000.- on 037 eest ilmselge liialdus maksis omal ajal siiski mitte 5000 vaid mina mäletan siiski hinda 8000 krooni
Bluesi olen kuulanud Novembre juures, jättis suht külmaks, nagu vatitekk oleks ees võrreldes B&W (mudelit ei mäleta, äkki 804? vms) mis oli siis kordades parem minu jaoks.
Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitustSorri teemaalgatajale aga ülejäänud pakutud kõlarid on lihtsalt prügi.
Kui teemaalgataja tahab, siis võib tulla kuulama mis häält MA S10 teeb, selle raha eest paremat kõlarit on väga raske leida.
Ja veel, ressiiveri taha sobivad ainult riiulikõlarid, kuna neil ei ole enamasti piisavalt jõudu suuremaid toita. Või siis ressiiver+stereovõim esikõllidele.viimati muutis kasutaja stosoorok; 01 m 2021, 23:52.
Comment
-
Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitustKas tõesti pole ühtegi valjuka kummilõdvikut näinud 20+ aasta vanusena?
Comment
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustÄssitaja ei ole aga verd tahaks näha.
Ehk tuleks ikka üks kuulamisüritus korraldada.
Comment
-
Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitustMai tea kuuse või elupuu äkki? Kus sa mees elanud oled? Kas tõesti pole ühtegi valjuka kummilõdvikut näinud 20+ aasta vanusena?
Kõrvuti ei ole võrreldnud, aga MÕLEMAD pakutud on täielik prügi nagu sulle meeldib öelda. Ma olen omanud 037, ostsin umbes 5-6k eeki ja noh, natuke paremad ikka kui RRR S90 ma ütleks, aga ikkagi prügi. Umbes 200-300€ hinda on need tänapäeval väärt, kindlasti mitte rohkem. Polk RTi a7 on selle raha (uuena ostsin kunagi 700€) eest kordades parem kõlar.
Bluesi olen kuulanud Novembre juures, jättis suht külmaks, nagu vatitekk oleks ees võrreldes B&W (mudelit ei mäleta, äkki 804? vms) mis oli siis kordades parem minu jaoks.
Ahah, Su arvamus on lihtsalt prügi. Kui nüüd võrrelda MA Silver 10 vs 037 vs Blues vs Polk RTIa7/9 siis neid ei saa absoluutselt võrrelda, vahe on kosmos! MA Silver 10 on ikka tundvalt kõrgemast klassist. Kui ma MA S10 ostsin, siis võrdlesin neid kõrvuti samas hinnas B&W. No mõne minutiga oli selge kummad osta. Lisaks kuulasin ka Klipschi samas hinnas, krt, see "karjuv keset tuba" heli mulle ei meeldi. 90ndatel kuskil disco-läbul oleks ilmselt väga tegija olnud.
Kui teemaalgataja tahab, siis võib tulla kuulama mis häält MA S10 teeb, selle raha eest paremat kõlarit on väga raske leida.
Ja veel, ressiiveri taha sobivad ainult riiulikõlarid, kuna neil ei ole enamasti piisavalt jõudu suuremaid toita. Või siis ressiiver+stereovõim esikõllidele.
Comment
-
Esmalt postitatud zaitz poolt Vaata postitustSamas ei saa ikka aru kuidas ressiiver, mis on 110W kanalisse ei suuda siis võimendada kõlared, mis on soovitavalt 50W-150W võimu taha mõeldud.
Comment
-
Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
Lihtsalt võimendi sageduskara ei klapi kõlari sageduskaraga. See on see põhjus, miks ma aktiive eelistan. Aktiivil on sisemine võimendi aetud valjuhääldite sageduskaraga klappima. Laiatarbe aktiivid on pähh, nende tegemisel ei näe keegi mingitki vaeva sellenimel, et kuulamine oleks nauditav.
Nüüd teema algajale:
Mis puutub sellesse, et su ress annab stereos 110W kanalisse, siis ta ju võimendab seda heli, mis tuleb ressis olevast DACist, mis teeb heli ruutlainest analoogiks, siis eelvõimust, mis on väga tähtis ja siis jõuab lõppvõimu. Kõik need etapid on sinu ressis ja kaks esimest on neist prügi, seega see lõppvõimendi osa võimendab prügi .
Comment
-
Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitustSinu Pioneeri aktiivid on naljanumber, ma otseloomulikult vabandan su ees, aga nii see on.
Comment
-
Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitustLihtsalt võimendi sageduskara ei klapi kõlari sageduskaraga. See on see põhjus, miks ma aktiive eelistan. Aktiivil on sisemine võimendi aetud valjuhääldite sageduskaraga klappima. Laiatarbe aktiivid on pähh, nende tegemisel ei näe keegi mingitki vaeva sellenimel, et kuulamine oleks nauditav.
Ma saan su jutust aru, et ükski võimendi ei suuda siis passiivseid kõlareid õigesti mängitada?
Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitustma olen näind vaid neid, mida on inimesed ise lõhkunud.
Kisub teemast välja, sorry. Teemast ka natuke, suvaline review lugemiseks teema algatajale: https://www.theabsolutesound.com/art...udio-silver-10
Comment
-
Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitustMa saan su jutust aru, et ükski võimendi ei suuda siis passiivseid kõlareid õigesti mängitada?
Prosta lahendustes pannakse see umbropsu paika ja läheb müügiks (vaata teemat firmakõlarite lahkamisest siinsamas foorumis). Ainult kõige kallimatel passiividel näen, et eri ribade valjuhääldite amplituudi üritatakse korrigeerida (Jamo Oriel vist ikka ei ole kõige odavam tükk). Kui muidu on filter võimendi ja valjuhääldite vahel siis tegelikult käib filter konkreetse valjuhääldi võimendi ette.
Jada peaks nii olema: sisend->pote->(harund, kui on mitmeribaline kõlar)->filter->võimendi->valjuhääldi.
Ma korra uurisin oma aktiivide hingelu. võimendite ees olev filter on kaunis keeruline tükk, tihedasti smd op-võimendeid täis. Kui sealt peaks riket otsima siis lihtsam on vast uus kõlar hankida.
Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitustMiks sa oma kõlle siis voodilinaga katad? Ilupärast vä?
Comment
-
Tead, olavsu, mina olen tähele pannud, et kui tahad hea heliga kõlareid, on tähtis, et valjuhääldid oleks kvaliteetsed, st. kallid.
Sinu kõlarite paari hinna eest saaks osta ühe korraliku valjuhääldi. Filtrite komponentidest ma ei räägigi.
https://www.madisoundspeakerstore.co...-dome-tweeter/
See tweeter oli mu Kudos Super 20-s. Ma ütleksin, et fantastiline, aga pole ka odav. Sinu komplekti hind on sama ja sa kasutad ülivõrdeid?
Comment
-
[QUOTE=olavsu1;n1115
Prosta lahendustes pannakse see umbropsu paika ja läheb müügiks (vaata teemat firmakõlarite lahkamisest siinsamas foorumis).
[/QUOTE]
Olen selle rubriigiga tutvunud, seal lahati rämpsu, mitte firmakõlareid, sest ma ei saa Indoneesias valmistatud Yamahat pidada firmakõlariks, sinu aktiive saamuti, need lörtsivad Pioneeri nime.viimati muutis kasutaja Veix7; 03 m 2021, 07:06.
Comment
Comment