Modimata ja kordagi avamata kõlari ostuga oled kindel et saad selle mida ostad. Kui keegi modib midagi siis mina näen kahte probleemi- alati ei tea mis seal tehtud ja kui korralikult. Teiseks kui ala 500 euristele kõlaritele tehakse kasti ja filtri täiendamine ja müüakse moditud kõlarid 1000 euriga, siis ma ei usu et saad 2x paremad kõlarid.
Ma ei toonud ilmaaegu eespool sisse tolleagset sõna "GOST". See aeg pakkus meile tohutul hulgal indiviide, kes jälestavad ise oma peaga mõtlemist ja seetõttu ei tule sellistele pähegi et ka tollal (või ka praegu!) niru seadme või kõlari omadusi oleks saanud muuta veidigi (mõnel juhul ka oluliselt) paremaks, näiteks noid mikrofoniefektiga kõlarifiltreid - sest "ei saa - nii pole ette nähtud". "Tehas pole ette näinud"... nagu oleks tegu olnud mingite selgeltnägijatega

See on suhtumine, mida muuta ei saa suuremas osas. Degenerantlik nõuka aja pärand. Aga hääbumise asemel see püsib jätkuvalt ning taandumise märke ei paista. Sõltuvalt valdkonnast, isegi võimendub.
Paljud oleks valmis Kostabi maali seinale panema, aga...

Aga kuhu jäi näiteks ajakulu? Energiakulu? Väike toetus kunstilise mõtlemise eest jne? Ja nii polegi meil pea kellegil Kostabi, mõnedel juhtudel ühtegi maali seinal...

Ilu on vaataja silmades. Ma ütleks et ilu on ka kuulaja kõrvades. Eraldi teema on kes on valmis ostma Kostabi maali, kes on valmis panustama custom kõlaritesse. Selge see, et üsna vähesed.
Comment