Ajus hakkas tiksuma idee, et enda elu lihtsustada natukene. Tegu oleks siis nö tavalise raadiokastiga, eesmärgiks pole miski hüpperkvaliteet heli poolest vaid lihtsalt kuulamiseks mõeldud kast, natukene ooperit, jazz jne. Alguses mõtlesin, et mul on BG20 ja viskan selel 40 liitrisesse kinnisesse kasti ja loen päeva lõppenuks. Siis vaatasin, et mul on ka paar 6,5" sub ülearu ja mõtlesin, et kui ma nüüd viskan selle ka sinna samma kasti, siis saaksin Visatoni BG20 panna mängima hääle osa ja madalat otsa selle sub'ga parandada. Kasti mõõdud muidugi arvutaks ringi vastavaks.
Küsimus on nüüd, et kas see on väga idiootne idee kasutada sisuliselt suuremat kesksagedust ühtlasi ka "passiiv"radiaatorina või on see idee väga paha ja sub rikub hääle osa ka täiesti ära? On keegi proovinud sellist kooslust? Siiani olen kõiki elemente alati hoidnud erladi oma kastides, et nad omavahel "suhelda" ei saaks. Võimendiks on Wondom'i D-klass, mis on programmeeritav ehk lõikesagedusi saan vastavalt kanalile piirata.
Küsimus on nüüd, et kas see on väga idiootne idee kasutada sisuliselt suuremat kesksagedust ühtlasi ka "passiiv"radiaatorina või on see idee väga paha ja sub rikub hääle osa ka täiesti ära? On keegi proovinud sellist kooslust? Siiani olen kõiki elemente alati hoidnud erladi oma kastides, et nad omavahel "suhelda" ei saaks. Võimendiks on Wondom'i D-klass, mis on programmeeritav ehk lõikesagedusi saan vastavalt kanalile piirata.
Comment