Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia kõlarite küssa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia kõlarite küssa

hai
    tahaks siis teada, kas oleks võimalik oma kõlareid nagu uuendada?, et panen uued elemendid sinna kasti
    kõlariteks Estonia AC-25

ja kas siis peab mingeid filtreid ka vahele toppima ja mingi võimu peaks ostma?

praegu on Estonia 009 mingi võim (eelvõim vist)
    ja siis mõlemas kõlaris on lõppvõim

h34r: h34r:

Need ju päris head kastid, mis sind nende juures ei rahulda, või on mõni element õhtal? Sel juhul kui asendad sama elemendiga pole vaja midagi ringi teha ja üldiselt on nii, vähemalt Estonia juures, et kõige paremini mängib kast ikka oma originaal elementidega. Selle arvutamisel ja sobitamisel ju mitu inimest mitu kuud,võibolla aastaid vaeva näinud.

Comment

Üldiselt ei ole mõtet hakata neid elemente vahetama, sest see kõlar parajalt jube asi. Võimendi juures kvaliteedist nagunii rääkida ei saa ning kast ise ka üsna nõrgalt kokku pandud.

Comment

Erxil õigus küll. Unustasin ennist mainida, et nendes kastides olev lõppvõim pole tõesti suurem asi aga ise kasutasin neid passiiv kõlaritena ja olid minu arust täitsa talutavad.

Comment

Originally posted by fullrage@Oct 21 2004, 04:45
          hai
          tahaks siis teada, kas oleks võimalik oma kõlareid nagu uuendada?, et panen uued elemendid sinna kasti
          kõlariteks Estonia AC-25

ja kas siis peab mingeid filtreid ka vahele toppima ja mingi võimu peaks ostma?

praegu on Estonia 009 mingi võim (eelvõim vist)
          ja siis mõlemas kõlaris on lõppvõim

h34r: h34r:
          ega sa neid kõlareid ära müüa ei taha?

Comment

Need k6larid tasub sul 2ra vahetada ainult siis kui on midagi läbi v6i kui nad on juba kasutusv6imetux saanud.Muidu j2ta need Estonia k6larid ja nendega kaasas k2iv alles sest need on yhed kuradi head k6larid

Comment

Kui tahad nende kõlarite heli/välimust niiväga paremaks muuta siis pane mind oma msn-listi ja räägin lähemalt mida teha. Siit peaksid mingi ettekujutuse juba saama> http://www.zone.ee/mattias_848/Estonia%202...311(eest).jpg?2 http://www.zone.ee/mattias_848/Estonia%202...(tagant2).jpg?2 aga on veel neid pisiasju seal. Kuradima headeks mina neid ei nimetaks, kui siis oma vanuse kohta küll. 20 aastat vanade kõlarite kohta on nad küll täiesti normaalsed. Aga eelvõimu ei tasu neile vahele küll toppida, sest minu arvamuse kohaselt tegi see heli ainult kehvemaks. Kui ikka kulbiga võtta sealt, kuhu on lusikaga antud siis ikka palju alles ei jää Kui kasutad neid arvuti järel, siis oleks parem nad otse arvuti helikaardile järgi ühendada, aga kui võimalik siis mõni normaalne ekvalaiser vahele. Endal hetkel selline süsteem, et Arvuti>Priboi E024C>2xEstonia 25AC-311 Aga kui nende kastide heliga ära harjud, ehk siis nendega pikka aega muusikat kuulad, siis hakkad vägisi vaatama uuemate ja paremate poole

Comment

Originally posted by eERuheeRu+Oct 27 2004, 12:19--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (eERuheeRu &#064; Oct 27 2004, 12:19)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-fullrage@Oct 21 2004, 04:45
                hai
                ega sa neid kõlareid ära müüa ei taha? [/b][/quote]
                kusjuures üks element ongi õhtal
                (kesksageduse oma) hakkas lihtsalt mingi aeg lambist kõrisema

paljuga ostaks?

Comment

Originally posted by mtts@Oct 31 2004, 14:20
                  Kui tahad nende kõlarite heli/välimust niiväga paremaks muuta siis pane mind oma msn-listi ja räägin lähemalt mida teha. Siit peaksid mingi ettekujutuse juba saama> http://www.zone.ee/mattias_848/Estonia%202...311(eest).jpg?2 http://www.zone.ee/mattias_848/Estonia%202...(tagant2).jpg?2 aga on veel neid pisiasju seal. Kuradima headeks mina neid ei nimetaks, kui siis oma vanuse kohta küll. 20 aastat vanade kõlarite kohta on nad küll täiesti normaalsed. Aga eelvõimu ei tasu neile vahele küll toppida, sest minu arvamuse kohaselt tegi see heli ainult kehvemaks. Kui ikka kulbiga võtta sealt, kuhu on lusikaga antud siis ikka palju alles ei jää Kui kasutad neid arvuti järel, siis oleks parem nad otse arvuti helikaardile järgi ühendada, aga kui võimalik siis mõni normaalne ekvalaiser vahele. Endal hetkel selline süsteem, et Arvuti>Priboi E024C>2xEstonia 25AC-311 Aga kui nende kastide heliga ära harjud, ehk siis nendega pikka aega muusikat kuulad, siis hakkad vägisi vaatama uuemate ja paremate poole
                  olen juba välimust muutnud

kui mingi pildi leiaks, siis paneks üles
                  tegelt oli isegi mingi .avi tehtud, aga zone tiim pani näkku ja kustutas kõik mu kontod ära

Comment

Working...
                  X