Teade

Collapse
No announcement yet.

Vaja kõlari kohta infot

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vaja kõlari kohta infot

    Mul on selline kõlar nagu 25ACA-II, teine oli ka, aga seda kahjuks enam pole. See on aktiivkõlar, mille sisse on ehitatud võimendi. Kõlar on eestvaates umbes selline:

    Kood:
    ------
    | o .|
    | O |
    ------
    . - kõrgsagedus
    o - kesksagedus
    O - madalsagedus

    ja ees all on metallraam, mille küljes on punane tuluke. Mis selle kõlari nimetus on, mille järgi teda otsida saaks internetist?

    Või kas kellelgi on selline(sed) müüa, siis mõistliku pakkumise korral ostaks ära (võimendt pole vaja, ainult kasti ja elemente tahaks).

    Kunagi osta.ee-s nägin neid "estonia" nime all, aga ei saanud kahjuks käppa peale.

    Probleem selles, et oleks vaja mingeid väiksemaid kõlareid, sest suuremad ei mahu eriti tuppa ära.

    #2
    osta estonia 35ac-010

    Comment


      #3
      Kuna sul ruumi toas napib, soovitaks hoopis riiuli kõlarite poole vaadata. Väikses toas hea ümber paigutada, samas madalatest helidest puudust ka ei tule. Loomulikult kõik oleneb siiski ka eelarvest.

      Comment


        #4
        Suur sul eelarve on?
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

        Comment


          #5
          Point ongi selles, et ma olen selle kõlariga sigarahul, tal on selles ruumis resonantssagedus 30Hz ja alla selle annab ka veel bassi hästi välja, seetõttu ei tahakski nagu eriti uusi kõlareid osta. Muidu teise samasuguse eest olen nõus välja käima kuni 400.- (aga siis peab olema kriitilisele pilgule korraliku väljanägemisega ja heliga).

          Comment


            #6
            Vaata Hinnavaatlusesse. Seal pakuti lähiajal 25AC-331, need kõlarid peaks enamvähem sarnased olema(täpselt ei tea nende erinevusi) Valjukad peaks küll samad olema.

            Comment

            Working...
            X