Teade
Collapse
No announcement yet.
Audes 017 kloonid
Collapse
X
-
Sellel Lehel on rohkem pilte, paistab et kasutaja on natuke aadressiga eksinud
Muidu väga ilus töö, 5+
Kas iluvõre ka ette tuleb?
Jah, iluvõre tuleb ka.
Jaa, siit on tulemas jällegi midagi ilusat.
Millist värvi kasutasid? Mitu kihti on plaanis sul värvi peale kanda?"Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein
Comment
-
Originally posted by Ufonaut21@Nov 6 2004, 17:08
Siit tuleb tõesti midagi kena jälle
Tee kõlaritele alused ka alla. Alused annavad kõlarite välimusele palju juurde...vähemalt mulle meldivad alustega kõlarid rohkem.
Mulle ka meeldib, muidugi on veel plaanis ka mingisugused jalad orgunnida. Küsimus siis selles, et kas ise treida või mingitest kruvidest-poltidest teha.
Ostma küll ei hakka, sest hind on meeletu-50-100 eek tükk vist Mille eest? 1 polt maksab nt ainult~1 EEk, selliste jalgade valmistamine pole ju suurem töö kui poldi valmistamine. Asi võib ainult selles olla, et nõudlus jalgadele väike, aga siiski, ma mingite väikste ülekullatud (mite päris kullaga) metallijunnide eest 800 eek küll välja ei käi. Keegi foorumis müüb kah 40.-/tk aga see ka suht kallis. Minu arvamus on selline.
Aga mida jalgadeks soovitate muidu?"Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein
Comment
Comment