Teade

Collapse
No announcement yet.

Kastide tihendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kastide tihendamine

Kas on otstarbekas (või kas keegi on niimoodi teinud) kastide tihendamise eesmärgil elementide ja portide servade alla midagi tihenduseks panna? Nt silikooni jne?
    "Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein

elemendi joks kasutasin isiklikult akna tihendit.
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

Millist siis? Need aknatihendid on ju suhteliselt paksud... Läheks viat nidagi õhemat vaja.

EDIT: Ja kas lisaks elementide ja portide äärte tihendamise peaks ka kõlarite siseservad silikooniga üle laskma? Praegu on PVA-ga korralikult liimitud, Detailide servad päris sirged (enne kokku panemist hööveldatud ja lihvitud). Et kas oleks vaja, foorumis ringi surfates lugesin, et mõned teevad nii?
      "Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein

Comment

Ise olne kyll silikooniga ka servad seest poolt veel ära tihendanud.... lihtsalt igaksjuhuks. ... mine sa tea mis võib natuke mööda olla . .. silikoon on alati aidanud.

Comment

paljudel kõlaritel on ju se tihendus "lint" või rõngas kaasa antud .. vähemalt pioneeri ja sonyga kokkupuutudes olen sellised asjad elemendi karbist leidnud .. aga jah silikoon on vist parem :P
          MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

Rockfordil on ka kaasa antud. Kui silikoni käepärast polnud, siis tihendasin moment liimiga .. palju sa neid ikka sealt välja kakud
            Inverteritega vahel lihtsalt satub et käsi vääratab ja saab suurem auk jne siis tõmban solgitorule maalriteibi ümber, et tihedam ja jällegi momenti või siis silikoni. Terminalide kohta sama jutt.
            -

Comment

Asi lahendatud juba, tihendasin spetsiaalse silikooniga, mis mõeldud tihendite tegemiseks (gasket seal), selline punane äädikahaisuga, kui ära kuivab siis muutub tihendiks ja ei kleepu enam.

Comment

Originally posted by meelis_l@Nov 13 2004, 09:46
                Millist siis? Need aknatihendid on ju suhteliselt paksud... Läheks viat nidagi õhemat vaja.

Müügil on ka sellised aknatihendid mis kleebitakse akende sisekülgedele ja servadesse kuhu kummitihend ei mahu. Rõhu all olles läheb õhukeseks nagu paber ja näha pole midagi. Tegemist on siis hästi kokkusurutava porolooniga millel liimiriba all ja paksus silma järgi u 4-5mm. Ise kasutasin ja soovitan

Comment

Kasutada saab ka 2mm parketivaipa,
                  parajalt õhuke ja kergelt töödeldav.

Comment

milline see parketivaip välja näeb?

valge, pehme ning kergelt kokkusurutav? millegipärast mul on sellist materjali tubli tükk. kena et sellega ka midagi teha on. peale aknatihendite, tundub hea

Comment

Working...
                    X