Teade

Collapse
No announcement yet.

Pyle audio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pyle audio

Kas keegi on oma rahakoti ja kõrvade peal äkki proovinud et mis loomad need firma Protuning poolt pakutavad Pyle Audio valjuhääldid on. Pean silmas seda PRO seeriat (mitte mingil juhul auto osasid).
    Lingid on www.protuning.ee ja www.pyleaudio.com

siin tüübid tellisid küll ja küll ... huvitav, misk ei reageerita, ise kahjuks selleni ei jõudnud ...
    -

Comment

mina (koos sõbraga) ootan, pyle pentagoni saabumist, kui ära tuleb siis räägin lähemalt. muidu juba mingi kuu aega ootan teist :P

Comment

aga mina ootan seda juba 2 kuud <_<

Comment

ma pakun, et aega läheb nende tellimustega seetõttu, et ladu neil ei eksisteeri, vaid tooted tellitakse siis alles välismaalt, kui klient on nende käest midagi tellinud

Comment

Originally posted by degreal@Nov 22 2004, 14:44
            aga mina ootan seda juba 2 kuud <_<
            inimesed hakkasid alles magneteid valama ma pakun

Comment

Kurp et selle tellimisega siis nii on. Ise vaatasin ka 15 tolliseid basse aga ei julgenud veel tellida sest andmeid na vähevõitu.
              Nad ise küll lubasid vist mingi 2 nädalat ja kohal. Kuda nad oma lubadusi kommenteerivad?
              Kas raha taheti kõik ette või kuidas?
              Kas keegi teab mis vahe on bassidel ja "replacement wooferil"
              Tunduvalt kiiremini saaks vist McCauley (vabandan kõigi ees kui nimi valesti on) aga kas keegi teab mis hinda Benor võiks küsida.

Comment

soovitan soojalt&#33; minge kohale ärge tellige midagi ,sest kui minu pylekas koju jõudis oli tal membraanis auk sees ja saatsin tagasi ootan peaaegu kuu oma raha

Comment

andmeid na vähevõitu.
                  http://www.electronicsplaza101.com/electronics/search/res/r2983209.html
                  leiab ka BassBoxi libraryst

Kas raha taheti kõik ette või kuidas?
                  raha tahtsid nad ette

Kas keegi teab mis vahe on bassidel ja "replacement wooferil"
                  replacement woofrite tundlikkus on kõvasti suurem(arvan, et kesksageduste arvelt).

Comment

mina tellisin samut9 2x pyle audio PPA12"

Ma ootan neid juba mingi 8-10 nädalat no sellessuhtes kui algul venima hakkas siis pakuti raha kohe tagasi ka, seda ma ei tahtnud, hiljem pidevalt pärimise pärast pakuti 2 mingit muud subwoofrit nende asemel(mis oli auto omad, ei olnud väga huvitatud) ja nüüd ikka helistan ja kuulen et nädal veel.

Kaup pidi kõigepealt USAst tulema kuskile hollandi vms, sealt venemaale mingisse muusikapoodi(ei mäleta nime) ja alles venemaalt pidi tulema Eestisse. Igaljuhul, loodame et ikka jõuab.

Comment

Aa kui niiiiiii pikk teekond on mis siis see alghind võiks veel olla? Vot selle USA edasimüüja hinnaga oleks koguni 6 kuud nõus ootama.

Comment

nonii. PPA12&#39;l on vuntsid küll kuidagi lollisti paigaldatud. kole pikad ja lötendavad vastu membraani .sound paistab suht tasakaalustatud olema, kinnises kastis 44L (f3 = 54Hz) mängib nii, et ei ole vaja bassi juurde keerata :P

Comment

mul on ka PPA12,ned. Teen mingi natuke üle 100l kastid, F3 on 51. Elemendid ise on minuarust okei, pildil tunduvad tuhmid hallid ja väga väikse magnetiga hakatised, aga tegelikult on tal igasugune värk okei, kvaliteet ka minu arust okei.

Comment

mul on ka PPA12,ned. Teen mingi natuke üle 100l kastid, F3 on 51. Elemendid ise on minuarust okei, pildil tunduvad tuhmid hallid ja väga väikse magnetiga hakatised, aga tegelikult on tal igasugune värk okei, kvaliteet ka minu arust okei.

Comment

Working...
                            X