Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarite kokkupanek

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarite kokkupanek

Selline lugu, et pakuti müüa kõlarikaste Elektroonika B1 01.
    Pilt selline:

Lugu aga nende kõlaritega on selline, et neil puuduvad bassielemendid ning filtrid. Mõtlesin, et kas sinna sobiksid sisse Audese 8" elemendid (äkki teab keegi ka elemendi hinda öelda?)? Või soovitab keegi midagi muud, et kulud liiga suureks ja mõttetuks ei läheks? Hinnaks oli kastidel koos kõrgetega 500.-, on seda palju?

Tänud ette!

Olen kokku puutunud sellise kõlariga ja paras sodi on. Kui hakkad juba uusi elemente ostma, siis tee korralikud kastid kah.
    500.- siis nende kastide ja kõrgete eest? Palju, väääga palju. Kõrgete heli mõtetult "sisisev" ja kastide kokkupaneku kvaliteet pole ka midagi erilist.
    Üldiselt tegu üsna vanade asjadega ning soovitan sul miskit paremat otsida

Comment

Originally posted by erx@Nov 22 2004, 15:36
      Olen kokku puutunud sellise kõlariga ja paras sodi on. Kui hakkad juba uusi elemente ostma, siis tee korralikud kastid kah.
      500.- siis nende kastide ja kõrgete eest? Palju, väääga palju. Kõrgete heli mõtetult "sisisev" ja kastide kokkupaneku kvaliteet pole ka midagi erilist.
      Üldiselt tegu üsna vanade asjadega ning soovitan sul miskit paremat otsida
      Heaküll, loobun siis nendest, ega ma tegelikult isegi eriti midagi lootnud väga aga küsimist oli väärt.
      Tänud.

Comment

Kui nendest midagi teha tahta, siis mina küll teeks neile eraldi bassikad juurde ja jätaks need ainult kesk+kõrg kõlariteks. Kui sobivalt krossida, siis ehk saaks asjagi aga jama kui palju ja 500 raha eest eriti ei tasu.

Comment

Originally posted by digital@Nov 23 2004, 00:29
          Kui nendest midagi teha tahta, siis mina küll teeks neile eraldi bassikad juurde ja jätaks need ainult kesk+kõrg kõlariteks. Kui sobivalt krossida, siis ehk saaks asjagi aga jama kui palju ja 500 raha eest eriti ei tasu.
          ei hakka jamama üldse nendega, liiga palju tegemist ja raha kulu

Comment

hehee, mul ka üks selline. ostsin aastaid tagasi 200 krooniga. tykk aega sai ilusti kuulata sellega kuni vähe suurema võimuga sai 2 kõrget läbi lastud. ülejäänud kaks läksid ka aja jooksul. kompunnisin sinna s-30 kõrgsageduse vahepeal, aga ei pidanud vastu. praegu on ressiiveri järgi keskkõlarina ühendatud ja peidetud nurka, et silma ei riivaks :P aga bassi teeb see üsnagi mehiselt. noh, seda kõike kuniks taga- ja keskkõlarid saan ära ostetud.

Comment

Working...
            X