Teade

Collapse
No announcement yet.

35ac021 probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

35ac021 probleem

kõvasti muusikat kuuldes, äkki jäi ühekõlari hääl nagu väiksemaks, tuli välja, et bass on kadunud, ennem juhtus mul ka, et teine kõll jäi vait, keerasin lahti, kõik juhtmed olid korras, selle membraani juhmele panin rohkem liimi, siis hakkas tööle, nüüd keerasin selle lahti, tegin samamoodi, panin liimi juurde kuna kõik näis korras ja nüüd ei tööta?

NB:Ma tahaks ta siis kogukasti tööle panna, kui ma selle bassika seal kastist välja võtan, kas nii võib või, kontrolliks?

Vägahästi nagu aru ei saa su jutust. Kui sukk/vunts(kuidas keegi nimetab) on katki siis mökerdad sinna liimi juurde ja korras sellepeale asi?! Kui ikka sukad katki siis kolb kätte ja uued asemele :lol:

Comment

tähendab, ma neid teisi nimetusi, ei tea, aga on ju magnet siis tuleb suke riidemoodi asi, ja siis nagu ovaalne kauss no ja sinna külge ju käivad 2 juhet, no need olid ilusti küll kinni, ma liimi kõvasti juurde. Nüüd aga tegin asja uuesti lahti, nägin et kõik oli korras panin siis käima, asi nagu käis aga krõbises hoogsasti, nagu ei saaks ühendust või ma ei tea, bass oli aga mingid suured järel mõjud, kas see sellepärast et kõlari pikali, või asi pekkis seal ikkagi?

Comment

Liimiga ole tagasihoidlik. Kui seda liiga palju, siis vibratsiooniga peksab küljest ära ja rebib suka lahti. Membraan on ise väga kerge ja hunnik liimi viib asja balansist välja ja lisab moonutusi.
        Üldse on sul valjuka sukad läbi, sellest ka krõbiseb.

Comment

krt panin, nüüd püsti, no ikka hullult krabiseb nagu, pläriseb lausa?
          ei no läbi nad ei ole, kuna enne ju kuulasin siis töötas, teisel kõllil ju hakkas tööle, aga kas liigne liim võib siis tõesti nii teha, krt pole digikat ka. OOt öelge mis on sukad ja vuntsid.

Edit:Kui nüüd järele mõelda, siis eelmisele ma panin ka päris palju, aga ma panin ainult ühele juhtmele, kuna teine oli korras, see töötas, kuna sellel kõllil olid mõlemad kuidagi nõrgalt kinni panin mõlemale liimi, aga kuhugi vist natuke palju värki peale, see kollane mingi kate mis liigub on väga korralik, aga kui seal peal midagi on, kas siis ka vibreerib.

Comment

kui ma nüüd vaatasin kuidas see värk seal töötas, avastasin, et pläriseb, see neetud plekitoru seal ovaale ümber, seal on liimi peal, millega saaks hästi liimi eemaldada, momenti näiteks?

Comment

?

Comment

mul ka samal bassikal oli sama viga - ainult et kohe hakkas ilgelt krabisema... ma kohe äghmi täis , et nyyd lasin läbi. õnneks mitte. hakkasin siis vaatama - ei saand mitte midagi aru. võtain jootekolvi ja tina+ kampoli ja jootsin üle need sukad (sukad ongi needsamad "riidest" juhtmed , mis lähevad klemmidelt koonuse külge) , ja siiani töötab laitmatult

Comment

riidest vaevalt, ikka traadid, tegelt asi on selles, et see üks traat pole päris korralikult bassika küljes kinni ,aga probleem selles, et seal ümber on päris kõva liim, ja ma ei tea kuidas seda ära saada?

Comment

Need sukad peavad olema piisavalt vabalt liikuvad. Kui need kas natuke üle joota või liimida, siis vibratsioon murrab nad väga kiiresti maha ja jälle krabin sees. Ainuke lahendus on vahetada nad välja, sest lühemaks tehes rebib ka maha. Uued panna siis sama pikad ja jällegi mitte liiga palju joota.

Comment

ei no asjad pole ültsegi katki ega lühemad, lihtsalt see ülejäänd osa on seal liimi vahel kuidagi kinni, ja sellepärast pingul, teine pool pole ültse pingul. Nad polegi kunagi sealt nagu lahti tulnud, lihtsalt nagu mingist hetkest bass enam ei tööta ja kui liimi peale toppida, siis jälle töötavad, äkki siis on niiga pingul, pean seda liimi sealt kuidagi vabastama vist. Nad olid enne originaalvärgiga seal kinni, aga ma vist pingutasin liimiga üle, aga ma ei tea kuidas ma seda liimi sealt nüüd vähemaks saan? Ma arvasin, et peavad pingul olema!

Comment

kas see aitaks midagi reaalselt??

Comment

nonii proovisin, tuli välja, et sellel juhtmel mis on ilusti ja kõvasti kinni mitte see juhe seal ei liigu igatpidi mängi ilusasti, aga see teine kus juhe käib alla ja üles, see peaks nagu jäigemalt olema, kas peaks nii olema või?

Comment

on seda neetud liimi, võimalik ära ka sulatada, sest hetkel, teise kõlari pealt vaadates, siis need juhtmed seal kohe väga kergelt liiguvad, mul aga liimi täis, mis teha nüüd?

Comment

aga kas vana suka otsa uut ei saa panna, sest ma ei oska seda sinna kelmmi külge panna? Koonusega saab vast hakkama.

Comment

Working...
                              X