Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu esimene projekt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Minu esimene projekt

Võttis aega mis võttis aga lõpuks siis valmis minu esimene projekt Audes 017-tega. Ehitamist alustasin 15. septembril. Esipaneel on 25mm MDF-ist, ülejäänud küljed 19mm saepuruplaadist. Filtrid on valmistatud kasutaja Intz-u poolt ja olen nendega väga rahul B) Kaste pahteldasin 4 korda ja värvisin 3 korda. Välimuse rikkus ära pintsliga värvimine <_< Kevadel tahan need uuesti üle värvida ja ka laki peale kanda.
    Heliga olen väga rahul. Ei ole midagi paremat kuulanud ja sellepärast ei oskagi paremat tahata
    Vahepeal tekkis küll selline tunne, et jätan asja pooleli. Oleks võinud mingi väiksema projektiga alustada. Palaadid ei tulnud ikka nii sirged nagu oleks tahtnud ja ei sobinud sellepärast hästi kokku. Pidin neid väga palju lihvima ja pragusid pahteldama. Pahtel ei jäänud pidama ja mõrenes liiga palju. Aga eks vaadake ise mis mul välja tuli.

Audes 017

nu... kui see oli esimene projekt.. siis läheb ikka midaig natuke teismoodi. ... aga eks kõike annab parandada. .. tubli töö. ... täiesti korralikud kõlarid. B)

Comment

suht äge , aga mis bassikat sa seal subwoofris kasutasid ?

Comment

Originally posted by jannozz50@Nov 24 2004, 20:07
        suht äge , aga mis bassikat sa seal subwoofris kasutasid ?
        Audes 75W104-8, sellele plaanin jägmisena korraliku kasti ümber ehitada

Comment

ja täitsa kenad kõlarid
          TeamRMS

Comment

Kastid on väga kenad ja kui ise ka tööga rahul oled siis on ju kõik hästi

Comment

Ütlen ka omalt poolt, et ilus projekt
              Muide, sa saaksid suht kergelt värvimisviga parandada, nimelt tee üks vahelihvimine ja värvi kastid üle rulliga , jääb väga sile ja ühtlane. Omal kasutasin rullli värvimisel ja ütleksin et väga ilus jääb.
              Ja veel küsin , et millist pahtlit kasutasid ?

Muide kui lakkima hakkad siis ennem soovitaksin sul kõik läbi mõelda, sest lakiga selline probleem, et kui kastidel on väiksemadki konarused siis lakk toob nad kõik välja. Endal ma näiteks lakki ei kasutanud supaka kasti katmisel, piisas värvist.

Comment

Originally posted by kass@Nov 26 2004, 16:54
                Ütlen ka omalt poolt, et ilus projekt
                Muide, sa saaksid suht kergelt värvimisviga parandada, nimelt tee üks vahelihvimine ja värvi kastid üle rulliga , jääb väga sile ja ühtlane. Omal kasutasin rullli värvimisel ja ütleksin et väga ilus jääb.
                Ja veel küsin , et millist pahtlit kasutasid ?

Muide kui lakkima hakkad siis ennem soovitaksin sul kõik läbi mõelda, sest lakiga selline probleem, et kui kastidel on väiksemadki konarused siis lakk toob nad kõik välja. Endal ma näiteks lakki ei kasutanud supaka kasti katmisel, piisas värvist.
                Mingi Sadolini peeneteraline puidu oma oli, maksis mingi 30 krooni ja seda läks 4 tuupi. Ma tahan need kastid kompressoriga üle värvida, siis jääb veel siledam

Comment

Väga kobedad
                  Võimsad need kõlarid üldse on kokku ?

Comment

Esimese korra kohta päris hea töö......inverteri ava on kõlaritel väga hästi välja tulnud.

Comment

Originally posted by mtvx@Nov 26 2004, 17:46
                      Väga kobedad
                      Võimsad need kõlarid üldse on kokku ?
                      Kirjade järgi oli vist rms 130W ja max 200. No 100W kannatavd ära küll, rohkem eriti mitte

Comment

ma olen vist viimane esteedinärakas, aga need heledad kruvipead ei lähe mitte... :P
                        kas nt tumedaid süvispeaga M4 ja M5 sisekuuskantpolte vms kohalikus rauapoes ei ole saada?

Comment

Esimeste kõlarite tegemisel on see jama, et tahaks juba rutem kuulama hakata ja väga tüütu on viimistleda. Tulemus on pildi pealt vaadates suhteliselt rahuldav, kui veel viitsid pahteldada ja värvida, saad eeskujuliku kirja.

Comment

äkk.. mis nyyd mingi hullus nende kuuskantide vastu ve?.. las olla mis kruvid tahes.. peaasi, et kinni hoiab. :P aga kui väga vaja siis võiks juu kruvid valjukaga yhte tooni värvida..

Comment

Mulle meeldib igaljuhul nii rohkem, kui nad läigivad. On palju huvitavam

Comment

Working...
                              X