Teade

Collapse
No announcement yet.

Materjalide hinnad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Materjalide hinnad

Käsil väike projekt, siis oles tarvis teada materjalide hindu, et oskaks eelarvega planeerida
    saepuruplaadi ruutmeeter?
    vineerplaadi ruutmeeter?
    MDF-i ruutmeeter?

Ylidiselt on nii, et plaadina myyakse asj, olgu ta siis 1,3X2,1m või midagi. Ruuduna ostes, kui saad siis takoi kirve hinnaga! Ning hinnad olenevad materjali paksusest

Comment

Siis tuleb metsa minna ja ise materjal teha! B)

Comment

ei tule metsa minna...

mine kuskile suuremasse ehituspoodi (kraua) , seal on hinasildid ilusti välja toodud, koos materjali proovitükiga (saab katsuda).

Comment

Ehituse ABC on vanim ja kogenuim ehitusmaterjalide jae- ja hulgimüügikett Eestis. Tootevalikus on ehitusmaterjalid, tööriistad ja -tarvikud, kinnitus-, tõste- ning töökaitsevahendid, elektri installatsioon ja valgustus, ventilatsioon, veevarutus, küte, värvid, maalritarbed. Valik on lai, tule tutvu!

Comment

Kui skeemis on soovitatud 19mm MDF, aga mis siis, kui kasutada selle asemel näiteks 22mm MDF?

Comment

Kui skeemis on soovitatud 19mm MDF, aga mis siis, kui kasutada selle asemel näiteks 22mm MDF?
              Äärmiselt loogiline tuletus oleks, et kokku muutuvad kõik mõõtmed (sügavus/laius/kõrgus) 6 mm.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

See on jah loogiline, aga ma mõtsin midagi muud!

Comment

See on jah loogiline, aga ma mõtsin midagi muud!
                  Sel juhul tuleb end ka nii väljendada, et ei tekiks kahtepidi mõistmist.
                  Üldiselt aga muud ei juhtu midagi, kui:
                  *22 mm MDF on kallim kui 19 mm;
                  *kasti saad jäigema.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                  indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

22mm saepuruplaat kaetud spooniga..115eek ruutmeeter..(heledat värvi)..
                    mida sa lohh vahid

Comment

Kus seda saepuru müüakse?
                      Ma saaksin sõbra käest MDF-i, tal käpp sees!

Comment

kle omapoolne soovitus on veel et võiksid minna tallinna vineeri tehasese nim TVMK asub pärnumante viadukti juures.
                        seal on põhiliselt tehase ülejäägid palju odavama hinnaga (mitte tükid vaid suured plaadid kohe)

Comment

Originally posted by kanglord@Dec 9 2004, 20:28
                          kle omapoolne soovitus on veel et võiksid minna tallinna vineeri tehasese nim TVMK asub pärnumante viadukti juures.
                          seal on põhiliselt tehase ülejäägid palju odavama hinnaga (mitte tükid vaid suured plaadid kohe)
                          Olen kuulnud jah! Ja nad pidid ka vist vastavalt mõõtudele välja saagima, nii kuidas endal soov on! B)

Comment

kusjuures 10.- jm

Comment

lõikamine ma mõtlen

Comment

Working...
                              X