Teade

Collapse
No announcement yet.

tahan teha 2ribalisi kõlareid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by intz@Nov 30 2004, 15:00
    nad tõesti suutlikud passi tegema???
    See sõna on BASS, mitte pass. :angry:

Mina jälle ütlen seda, et kui sa oled siiski miski elektroonilise tingel-tangeli kuulaja, siis võib lairibaga kastid veidike kahtlased olla...Oleneb muidugi ka lairibast.
    ok ook ära kurjusta ma lihtsalt eksisin ühe tähega tean et on bass

Comment

:unsure:
      Originally posted by zebra1@Nov 30 2004, 15:17
      kui sul praegu raha ei ole millegi paremate jaoks.. siis miks mitte klopsida kokku nendest aiwadest ja creativide sattidest? sellised nö. asendus kõlarid?.. vähemalt mina toimiks nii.
      (ärge kõvasti lööge lolli idee pärast)   h34r:
      seda ma mõtlesingi ,aga kõik saadavad mu kuupeale! nende odavama klassi valjukatega ,et äkki oleks keegi kes annaks nõü asjade kohapealt
      ise otsin huviga ja ei taha ,et mulle kõik ette ja taha ära tehakse. Ja tõesti mul pragu eriti raha ei ole ja mõtlesin et nii kaua kui raha tuleb võiks asja uurida natukenegi ja ega ma mingi audio fiil ei olegi , päris kvaliteetseid ja kalleid kõlareid ei taha ka teha

Comment

kui sul praegu raha ei ole millegi paremate jaoks.. siis miks mitte klopsida kokku nendest aiwadest ja creativide sattidest? sellised nö. asendus kõlarid?.. vähemalt mina toimiks nii.
        (ärge kõvasti lööge lolli idee pärast)
        Pole miskit püsivamat ajutisest.

Hea küll, võtame bass/kesksageduseks need Aiwa asjad. Nüüd oleks tarvis teada, kuhu maani bass suudab adekvaatselt mängida, et talle tweeter juurde sobitada - unusta ära need Creativi jne asjad!
        Teiseks, tuleb välja mõelda, milline kast neile teha.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Mina soovitaksin sul samuti kasutada lairiba valjuhääldeid. Kuna sul raha napib siis oleks see vast kõige parem lahendus. Endal olid mõni aeg tagasi lairibad ja sai kuulatud pea kõiki kaasaegseid muusika stiile. Meloodilist Trance muusikat mängisid suurepäraselt.. Üldiselt ei ütleks ma midagi halba lairiba kõlarite suhtes.. Kui tuua välja miinus siis vast see, et ei mängi piisavalt madalale, kuid ka see on suhteline.
          Aga need Aiwad soovitaksin ma sul maha müüa...paned natuke summat juurde ja seljuhul õnnestub sul kindlasti paremad kõlari elemendid osta.

Comment

Originally posted by intz@Nov 30 2004, 16:24
            (ärge kõvasti lööge lolli idee pärast)
            Pole miskit püsivamat ajutisest.

Hea küll, võtame bass/kesksageduseks need Aiwa asjad. Nüüd oleks tarvis teada, kuhu maani bass suudab adekvaatselt mängida, et talle tweeter juurde sobitada - unusta ära need Creativi jne asjad!
            Teiseks, tuleb välja mõelda, milline kast neile teha.
            kast peaks tulema riiuli kõlar või mis? arvan ,et kui tornid teen siis ei tule passi sealt ,hetkel püüan need aiwad käima panna ja vaatab mis tuleb.Aga mille järgi ma teada saan mis kõrged panna :unsure: ja arvan ,et see aiwa hakkab kõiki sagedusi mängima ilma filtrita ja kõrgele tuleb panna mingi kondekas vahele

Comment

tornidega või riiulikõlaritega.. ma ei usu, et seal eriti mingit bassi siiski korralikult tuleb.. :blink:
              aga kusjuures.. ise tegin kunagi ammu nendest creativi bassikatest 20W täiesti asjalikud riiulikõlarid.. kuigi volumet ei saanud just eriti palju peale keerata.. suht nõrgad ikkagi.

Comment

Originally posted by zebra1@Nov 30 2004, 23:21
                tornidega või riiulikõlaritega.. ma ei usu, et seal eriti mingit bassi siiski korralikult tuleb.. :blink:
                aga kusjuures.. ise tegin kunagi ammu nendest creativi bassikatest 20W täiesti asjalikud riiulikõlarid.. kuigi volumet ei saanud just eriti palju peale keerata.. suht nõrgad ikkagi.
                panen aiwa passikad 6,5" suht asjalik välimus valjukatel magnetit on ika ja koonuse käik on ka suht pikk

Comment

mnjah.. ma usun, et need aiwa BASSIKAD mängivad suuremal sagedusribal ka kui need väiksed creativid. ... siiski... millised on võimalus kaste tehes?
                  kaldun arvama, et tornised teeksid need awiad natukene paremt häält, aga umbes kasti tegema hakata? Kas on ikka parim idee?

Comment

ei tea intz aita selle kohapealt

Comment

Niimoodi, netiteel, valjukad ennast nägemata ja seda veel vähem kuulamata-katsumata on raske miskit väga mõistlikku soovitada. Tee miskid 15 ltr kastid, häälesta 55-60 Hz peale - kui tuleb, siis tuleb, ja kui ei tule, siis ei pidanudki tulema.
                      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
                      X