Teade

Collapse
No announcement yet.

Ehitaks S-90 kõlarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ehitaks S-90 kõlarid

Raha palju pole aga kõlareid oleks vaja.Kas oleks mõtet üldse hakata selliseid ehitama.Kas tuleb odavam kui lihtsalt kellegi käest osta (Mul vend mööblitisler.Masinad olemas ja materjal 18% odavam )
    NEVER SAY NEVER

kui selline võimalus on puutöö jaoks siis pole küll mingit mõtet, materjali raisata. see aeg on ammu möödas kui neid kõlariteks nimetati. kui kasutada siis veel kuidagi, mis on tehtud, kuid copida pole küll mingit mõtet.

Pealegi loe korralikult foorumi seda osa, mis puudutab kõlari ehitust saad pildi selgemaks.

Ja muide kui kaste tahad tule järgi sümboolse hinnaga 100kr saad omale.ja paremad kui 90 mäletamist mööda olid need suured AMFITONID

Comment

APPPIII!!! Täiesti ajuvaba idee! Teha asjad, mis ei ole kanna asja nime.

Selle raha eest saab miskit normaalsemat, palju normaalsemat kui asjad, mis ei kõla ja undavad.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Originally posted by intz@Nov 30 2004, 16:21

Selle raha eest saab miskit normaalsemat, palju normaalsemat kui asjad, mis ei kõla ja undavad.
        Oleks sul näiteks mõni hea idee?
        NEVER SAY NEVER

Comment

Originally posted by kuli112+Nov 30 2004, 15:06--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (kuli112 @ Nov 30 2004, 15:06)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-intz@Nov 30 2004, 16:21

Oleks sul näiteks mõni hea idee? [/b][/quote]
          Ennem klooni Audeseid on suurem mõte

Comment

Siuke lugu, et ise tehes on need s-90 käkid vägagi kallid. Bassid yksi juba ~1K, mis on kasutatud kõlarite hind&#33;

Muidugi, kui su eelarve on nii ~1k kandis siis oleks targem natuke oodata aj raha koguda ning pärast midagi ehitada, sest see jant ikka päris kallis lõbu. Mingi 2k võiks olla ennem, kui ehitamisele mõtlema hakkad&#33;

Comment

Aga kui teha "S90" teiste, korralikema elementidega, siis millistega?

Comment

Originally posted by KEM@Nov 30 2004, 17:05
                Aga kui teha "S90" teiste, korralikema elementidega, siis millistega?
                no siis nad pole enam s-90 ned
                mida muidu ints soovitab selle raha eest kah...nii huvi pärast uudistan :lol:

Comment

Sellepärast ma kirjutasingi S90 jutumärkides.
                  Ma ei oska tglt seletada, mida ma mõtlen&#33;
                  No kui teha mõõtmetelt S90, siis mis paremad elemendid sinna sobivad (näiteks mis Audese mudelid)?

Comment

Visaton T200 , T130, mingi odavam tweeter ja peaks ka parem tulema kui S90
                    Kahju et tevalos T250 ja T300 saadaval pole ... mul praegu tärkas ulmeline idee, mille teostaks kui raha oleks

Amfitonide heaks kostan idegi ... teenisid hästi kuni membraanid alla andsid Õemehe omad olid ja ta hoidis neid kaks aastat keldris enne kui ma enda valdusesse sain nad ... mebraanid püdelad ja rebenesid .. sai küll lõpuks momendi või oli tavaline kummiliim ... sellega paigatud aga jah ..mis otsas see otsas ... krdi kahju oli ...
                    -

Comment

Deus, tänud infi eest&#33;
                      Mis ulmeline idee sul tekkis?
                      Kas neid T250 ja T300 on üldse Tevalos müügil olnud?

Comment

mind ja minu suurusehullustust .. parem hetkel ei räägi, kui kunagi ressursidega teostuseni jõuaks, siis võiks isegi kribada, praegu üritan seda kolmeriba süsi autosse toppida, T seeria oma koosluse poolest sobib autosse ka, st ilmastikukindlad .. vähelt kataloog väidab nii :lol:
                        -

Comment

1K eest (või siis summa, mille eest tavaliselt saab S90), ostaks ma Visatoni elemendid WS17E ja miskised kõrgsagedused, DTW72 või SC10N vms. Sellel ideel võib olla kaks miinust:
                          *S90tel on 10" bass, mis füüsiliselt on palju suutlikum võimsuselt kui 6.5" bass - võib saada määravaks väga kõvasti kuulamisel;
                          *asjapulkadele võib tunduda naljakas ja lausa vastuvõetamatu idee 2ribalisest kõlarist, mis suudab piisavalt madalale mängida, piisavalt mõnusalt ja piisavalt valjusti, et lüüa vabalt S90te "ebamäärane, tuhm, elutu ja närviline sound".

Ärge valige endale keerulisi kõlarivariante, nagu seda on 3ribalised - tõenäosus, et sealt midagi normaalset tuleb, on üliväike(TEIE enda arust aga teeb häält küll). Alustage lihtsamatest asjadest, küll jõuab ka kunagi neid 3ribalisi teha - enamus siinsetest ehitajatest on veel vägagi noored, pikk elu ju ees.

Või mis?
                          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

3 ribaliste juures on ainult yks keerulisem asi ja see on filter. Tuleb ikka päris mitu korda katsetada, arvutada, aktsetada ennem, kui selle bueno varijandi leiad Vähemalt mina 017 juures kerisin kyll end oimetuks ennem, kui meeltmööda tulemuse sain

Comment

Toas mul visaton T130 ja Audax AW010E1 tweetrist koosnev 2 riba ... jummal ahea tavakuulamiseks, ise ka tegelikult imestasin kuidas 2 riba ilusti kõike katab ja paremini kui need radiotehnika S90 ... küll mitte helirõhku nii palju aga piisavalt et ei tapa nüüd siis toas veel alumist otsa toetamas 35-150Hz mängiv R&F aga seda talveks, soojemal ilmal rändab autosse tagasi
                              -

Comment

Working...
                              X