Teade

Collapse
No announcement yet.

2 ribalisi tahaks teha

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2 ribalisi tahaks teha

Et siis tahaks teha suht odavalt (elemendid + filter võiks jääda ikka alla 1000 eegu paari kohta) 2 ribalisi suhteliselt väikeseid kõlle. Kuna esimene projekt, siis kallimaid ei mõtlegi, kui miskit sellist saab valmis, küll mõtleks edasi.

Kasutaks neid teleka-muusikakeskuse taga, suht väikeses toas.

Oskab keegi soovitada, mis elemente kasutada jne?

Tänud ette,

Guido

Midagi sellist?

Comment

Räägi dixo-ga ta tegi endale riiuli kastid. Aga ainult lairibbadega. Hind elementidel tublilt alla 1000.-
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

lairibaga?.. ma tegin BG17-netega.. ja kõrgetele lisaks mingid SEAS-i tweetrid(Kt 25 F). aga kastid tunduvalt suuremad.. kui siin pakutud(kõrgus 350, laius 200, ja sygavus 350mm) laes ripuvad ja häält teevad peris korralikult.
        kuigi käis peast idee läbi, et teha sygavust umbes 200mm-ni.. aga ei viitsi hakata enam lõikama.

Comment

zebra1, ega sul neist mingeid pilte vms kuskil üleval pole?
          Kuskandis asud, äkki saaks vaatamagi tulla?

tnx kõigile!

Comment

pilte kyll ei ole veel.. kuna pätipoisid viisid digika minema... aga kui peaks kuskilt digika saama siis teen kyll pilte.
            hetkel ei ole neid millegagi kuulata.. aga ma loodan, et lähiajal saan ka oma ressiiveri kätte. siis oleks kyll võimalus. muidu Tallinnas kakumäel asun.
            kui midaig täpsemalt huvitab siis PS abiks.

Comment

Krt, seas tweeterid läevad ikka maru kalliks. Tuleks mingite odavamatega hakkama saada. Audese elementide hinnakirja ei suuda kuidagi leida, tevalo otsing käitub otsingu "audes" peale igatahes väga naljakalt.

Ja ega ainult elementides kõlli ei saa, filtreid ka vaja sinna juurde, seega ootan veel soovitusi.

Puuosas on asi ünneks lihtne, korralik töökoda olemas... Ahjaa, ega vist liitmaterjalist kast ei ole väga jama mõte, näiteks esikülg vineer, ülejäänu MDF?

Kui leian omale sobiva projekti, panen pildid igatahes ka üles.

Comment

no ega siis ei pea juu olema SEASi tweetrid. ... Visatonil ka igati korralikud kõrgsagedusvaljuhääldid olemas ju. .. suht odavad ka.. ~200.- tykk..
                miks siis mitte teha juba terve kast MDF-ist?.. miks jupitada nii.
                Nyyd ressiver ka olemas... nii,et kui suur soov.. siis või tulla kuulama/vaatama.. aga peab hoiatama, et ei ole veel mingit viimistlust jõudnud teha neile. :P h34r: .. eks kunagi tulevikus (jõuluvaheajal) saab tehtud.

tegelikult on omal juba uued mõtted ja plaanid teha mingid pisemat sorti kõlarid Visatoni WS17E ja DTW72-ga. peaks ka suht odavad tulema...
                kuigi yletab natuke Sinu pakutud summat. :unsure: .

Comment

Esikülg vineerist, kuna see ilusam... mul mõned viimistlusideed, mdf jällegi soodsam

Vaatama kahjuks vist ei jõua, kuna olen tallinnast suht kaugel ja sinna eriti tihti ei satu

Eks vist tulebki Visatoni odavama otsa elementidega teha, mis oleks hea proge, millega kasti ja filtrit arvutada neile? Siiani olen leidnud ainult supaka arvutamise asju, aga seda mul praegu plaanis pole

Comment

Esikülje võib vabalt vineerist teha, miks mitte. Erinevaid materjale ristavad omavahel kõk tehasetootjad nagunii.
                    WS17E + DTW72 peaks ju mahtuma isegi sellesse 1000 krooni kanti, selle raha eest saab väga toredad asjad.
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Niih, tundub, et jääb jah selle WS17E + DTW72 lahenduse juurde. Huvitav, kas tevalo soodukat ka teeb, kui kaks komplekti võtta (st. 4+4).

Soovitage nüüd lihtsat filtrit neile.

Comment

Ma just tegin omale täpselt nende elementidega põrandakõlarid:
                        http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=12347
                        Filtri lõikesageduse valisin 3kHz ja see on esimest järku nii midile kui tweetrile. Tweetrid ostsin kasutatult 2x100 eeku, midid sain Tevalost alega 2x250 eeku, filtrite jupid olid kokku ca 100 eeku, lisaks 19mm MDF ca 200 eeku + kruvid/liim/juhtmed/terminalid jms ca 150 eeku, kõik kokku siis 1150 eeku. Viimistlust pole veel teinud.
                        Heli kohta ei ütle praegu midagi, vaja veel proovida erinevaid filtrite variante.

Tõnu

Comment

mnjah... sa said need sooduskampaania ajal.. nyyd maksab tykk WS17E 325.-
                          aga kui saaks mingi soodustuse. .. siis oleks juu igati välja pakutud hinna sees.

Comment

Working...
                          X