Teade

Collapse
No announcement yet.

kõlli mähise mähkimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõlli mähise mähkimine

mul kaks 250w vene kõlli, yhel puudub papp ja teisel olex papp aga mähist ei ole kuidas mähkida ja kas muidu tehakse tasuliselt kuskil seda ja u kui suure raha eest!
    päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Ma arvan,et asi ei tasu vaeva.Ilmselt tuleb odavam uus element osta.Kondoomi paikamisega ei ole mõtet tegeleda.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Tavapärast on nende koht õues seal suures kastis.Muidugi on ka veel tõepoolest võimalus kerida uus mähis ja seda on ka tehtud, kuid kui kogemusi pole siis seda õpetada pole võimalik ja pealegi ei hakka vist keegi sellise asjaga vaeva nägemema teenimise eesmärgil,Pealegi ma ei te ühtegi vene valjukat mis oleks võimsusega 250W. Mõtekam on osta uus valjukas ja selline mida vaja on.

SELLE KONDOOMI PAIKAMISEGA ON KA VEEL NII. ET PIDI OLEMA KÕIGE SUUREM VAESUS, KUI SEDA TEHAKSE MUSTA NIIDIGA, SEST VALGET POLE.

Comment

<_< Neetud mul on rahadega jube kitsas&#33;&#33;&#33; :angry: ja selles ongi point nagu miks tahax kõlle parandada&#33;&#33;&#33;
        kondoomi verk oli niisama :P

Comment

No teoreetiliselt on see ju võimalik kui rahaga kitsas aga otsi mees kes seda teeks ja odaval sealjuures.

Comment

no kurat, inimene tahab tegevust ja natuke peent käsitööd teha meelelahutuseks ja teie ütlete et viska prükkarisse ning palka mees kes sinu eest meele ära lahutab

ise pole teind aga meistrimehed kasutavad imeväikse vahe saavutamiseks niiti( must niit sobib hästi :P). pärast tõmbad niidi vahelt ära ja häälepool ei hõõrugi kuhugi vastu

Comment

Originally posted by degreal@Dec 21 2004, 12:07
              ( must niit sobib hästi )
              Kõige suurem vaesus peab ikka majas olema, kui musta niidiga lapid

Comment

Hakkad ise tegema, läheb 100 tundi aega ja 1000 krooni liimi nööri papi ja krt teab mille peale. Tulemus on ikka jube.
                Profid teevad selleks otstarbeks metallrakised.

Comment

sry aga kas sis keegi ei oska siis mingit moodi nõu anda??? mulle soiuti midagi sellist et mähisel peab teatud arv tiire olema ja peab hullemat viisi lakiga möllama????

Comment

Ega seal polegi muud kunsti, kui et kuidas lahti saad kogu kupatuse ilma midagi puruks rebimata. Sai proovitud (vast üle 10a tagasi) remontida ühte isendit: lahti tuli leotada atsetooni ja mai mäleta enam millega veel, aga mähise kerimine ise on kõige väiksem ooper. Hullem on pärast tsentreerimine.
                    Igatahes käima ta sain tookord, ja rohkem ei taha sellise asjaga nokitseda :angry:
                    Head susserdamist !

Comment

Ära minema küll viska.Läheb tuksis siis läheb.Kunagi on ikka esimene kord.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

Mina sain teema autorist niimoodi aru,et ta tahab seda tööd kuskil teha lasta,mitte ise nokitseda.
                        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

kui papp puudub siis jääb asi ära, ilma papita ei tee keegi Sulle, kui yldse :lol:

Comment

HEh... ma kaldun arvama et need kes ytlevad et viska prygikasti pole kunagi rahapuudust vist tundnud ja need kes ytlevad et pole võimalik teha või et võtab ilmatuma aja siis need pole vist ise kordagi yritanudki...

Niisiis ma isiklikult olen näites mähkinud yhe 800W ja yhe 450w(praegu häälitseb siin samas kõrval) woofri ja palju väiksemat jura.

So this is how i do it:
                            1)võtan paberinoaga lõdviku raami kyljest lahti... seejärel saab hästi ligi ka lainetusele mille samuti võtan paberinuga äärevahele ajades lahti.
                            2)kui membrani osa kyljest võetud ja vana(põlend or whatever mähis) maha keritud otsin mingi aerosooli või whatever pudeli mis mahuks vabalt pooli sisse.
                            3)keeran pudeli ymbeer piisavat printeripaberit et see tihkelt pooli sisse läheks ja topingi pudeli, mille ymber paber, pooli sisse.
                            4)kui see tehtud möksin pooli EPOga kokku ja kerin vajalikud arvud keerde peal, pannes iga kihi vahele liimi
                            5)kui liim kuivand eemaldan pudeli, ja seejärel paberi, mis on arvatavast pooli kylge liimunud.
                            6) seejärel panen juhtmed kylge... annan arvutist mingi siinuse peale et oleks piisav amplituut... möksin lainestiuse ja lõdviku ääre korralikult momendiga kokku, panen pooli pilusse ja tsentreerin kuulmise järgi ära(kui kuhugi vastu ei käi siis on puhas hääl ja pool on tsentris&#33

P.S. võnkepoole, millel osa keerde on sisse poole keritud, ei saa sedasi asendada

Comment

olen asjaga tegelenud
                              aega võtab omajagu ja seetõttu leppisin endaga kokku, et alla 8" valjukaid enam ei mähi - tööd on rohkem, kui asi väärt(väikseid on raskem tsentreerida).

alati on võimalik asi käsile võtta, kui hinnas kokkuleppele jõuda
                              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                              X