Teade

Collapse
No announcement yet.

kõlli mähise mähkimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ega keegi ei tahagi siin väita,et seda valjukat parandada pole võimalik.Kui omanikul endal on huvi seda teha,siis miks mitte.Kui aga ise seda teha ei oska/ei viitsi ja seda tööd kelleltki teiselt tellida,siis sellel tellitud tööl ei ole mõtet.Selline töö maksab ilmselt uue odavama hinnaklassi elemendi hinna.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

ega see asi nii hull ka pole, lihtsalt väikestel valjukatel on tööd pigem rohkem ja nende hinnaklassis ei ole mõtet nendega eriti mässata.

kui suure valjuka(18") remont maksaks nt 500EEK siis on ju asi igati kasumis..
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

noh nii juba läheb! need polegi vene valjukad aga tollest ajastust nad on. kunagi saan siis topin pildi ka yles. muidu möllasid nad kõvasti aga sai jube võim yhel synnipäeval järgi lükatud ja nii see asi juhtuski! 1 probla on veel asja juures et yhel kõlaril pole pappi kaa enam????
        päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

keegi võiks ühe eksperthinnangu nendele elementidele anda: http://www.zone.ee/vorstiralli/Picture%20081.jpg?2

Seal on nagu see pool ära sulanud kohe, valmistatud mingist fiibrist vms... 8" saaks elulooma?
          Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
          www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

iga keeru vahele võib proovida panna pihustatavat juukselakki, kuivab kiiremini, hiljem lihtsam lahti kakkuda
            nõnda ütles mõningate kogemustega mähkija
            Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
            www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Originally posted by Nimeta@Dec 25 2004, 15:01
              keegi võiks ühe eksperthinnangu nendele elementidele anda: http://www.zone.ee/vorstiralli/Picture%20081.jpg?2

Seal on nagu see pool ära sulanud kohe, valmistatud mingist fiibrist vms... 8" saaks elulooma?
              hehh sul isegi joppas mul oli mähis magneti vahele kinni suland!!!
              vast saaks kah kui viitsid möllata nendega!!!

Comment

Nii ma suutsin umbes eluvaimu sisse neile ajada aga ple ikka see õige!!!
                ma mõtlesin et äkki sobib ka S50 se takisti plokist võetud mähis!!! kui ma mähin kogu selle hunniku traati mis seal peal on ymber siis peaks asi nagu õige olema ju!!! aga ma arvan millegi pärast et ma eksin!!! mis arvate ise
                aa järgmine probleem tekkis membraaniga!! kuidas seda teha ise!!! (asjalugu on nyyyd selline et ma tegin kõlari papi ja selle toru mille peal mähis on ise valmis ja funksib normaalselt!!&#33

Comment

Working...
                X