Tere,
Vedelevad kodus kaks bassielement:
Vaade eest Vaade tagant
Tundub, et tegemist 4-oomise S-90(35AC-012) bassikaga (parandage kui eksin). Silt ühel kõlaril igal juhul: 75GDN-1-4.
Lisaks vedeleb kaks sellist elementi:
6GDV-1-16 (OST4.383.001.85) / 16 Om.
Näikse siis olevat miskid 16-oomised vidinad kõrgete helide tarbeks.
Mõtlesin siis, et mis need ikka niisama vedelevad. Tänapäeval maksab korralik kõlar head raha ja kuna mul elemendid põmst olemas, siis ehitaks ise midagi.
Aga millest alustada ja kas üldse tasub vaeva?
Nähtavasti vaja veel:
1. Keskriba elemendid muretseda... millist oskate soovitada?
2. Mingid filtrid kompunnida... kus, mida, kuidas jne???
3. Kast ehitada... oeh, sellega tegeleb siis, kui muu tarvilik olemas.
4. Sobiv võimendi leida kogu asjanduse jaoks (see kahjuks puudub... mingi vana Vega 10U120S küll on, aga see jääb nähtavasti lahjaks - Kliiveri 10AC-232-dega tuleb kenasti toime)... kust, mida, mis raha eest jne?
Midagi veel?
Ma tean küll, et üks loll suudab rohkem küsida kui 100 tarka vastata, niiet loodan teie kannatlikkusele.
over and out.
Vedelevad kodus kaks bassielement:
Vaade eest Vaade tagant
Tundub, et tegemist 4-oomise S-90(35AC-012) bassikaga (parandage kui eksin). Silt ühel kõlaril igal juhul: 75GDN-1-4.
Lisaks vedeleb kaks sellist elementi:
6GDV-1-16 (OST4.383.001.85) / 16 Om.
Näikse siis olevat miskid 16-oomised vidinad kõrgete helide tarbeks.
Mõtlesin siis, et mis need ikka niisama vedelevad. Tänapäeval maksab korralik kõlar head raha ja kuna mul elemendid põmst olemas, siis ehitaks ise midagi.
Aga millest alustada ja kas üldse tasub vaeva?
Nähtavasti vaja veel:
1. Keskriba elemendid muretseda... millist oskate soovitada?
2. Mingid filtrid kompunnida... kus, mida, kuidas jne???
3. Kast ehitada... oeh, sellega tegeleb siis, kui muu tarvilik olemas.
4. Sobiv võimendi leida kogu asjanduse jaoks (see kahjuks puudub... mingi vana Vega 10U120S küll on, aga see jääb nähtavasti lahjaks - Kliiveri 10AC-232-dega tuleb kenasti toime)... kust, mida, mis raha eest jne?
Midagi veel?
Ma tean küll, et üks loll suudab rohkem küsida kui 100 tarka vastata, niiet loodan teie kannatlikkusele.
over and out.
Comment