Teade

Collapse
No announcement yet.

Hale kala Audes 75W82-8-ga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Hale kala Audes 75W82-8-ga

Jama siis selles, et ostsin uued 75W82-8 kärgbassid, tutikad, kummilõdvikuga ja puha. Ja panen kasti, kus ees juba audese mid ja tweet. Oli vist LOUDSPEAKER SYSTEM 130AC-002. Ja kõll mängib, lallalaaaa, aga kui nati rohkem powerdad, siis jah, bass juba liigub nähtavalt, kuigi käigupikkust on kyll ja kyll, aggab lolli häält tegema, mitte üle pexma, aga WTF ikkagi. Nagu nati lörinat, nati plärinat, ple ikka buhas. Asi ei ole võimus, proovtud on kahega-ise tehtud ja firmakaga. Võhma jätkub, aga kõrval akkab valus. Kas on äkki nendel bassidel see viga, et vähe reaalset liikumist ja bassi. krt ikkagi 650eeq nende eest palju või kuidas?
    Või on keegi teind nendega tegemist, või kasti, kus need ka sees-asja tahax korda saada, raha on maetud.
    INTZ, mis sina arvad näitex.
    Erilahendused.
    PS või mail.

KAsti maht liiast pole?
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

Äkki ootad sa väikestest 8" elementidest liiga julma "tümakat" ?
      kris@andmevoog.eu

Comment

Kussjuures audese bassikatel ongi väike lörin juures aga imelik on see et ta sul kastis ka löriseb. Ma olen katsetanud ilma kastita 40W65 ja 75W87-4 bassikaid ja nendel oli ka ilma kastit aväike lörin helis sees kui käik nati suuremaks läks. Kastis mängivad aga väga puhtalt. Äkki tõesti ootad liialt kõvat tümakat nendest elementidest või on siis midagi muud valesti.

Comment

Minu arvamus on see, et valjukates pole viga vaid kastis, mulle jäi arusaamatuks kas proovid valjukaid originaal kastides?
          Need elemendid ei tohiks mingit lörinat tekitada. Mängivad madalale ja samas puhtalt.

Ja muide mis puutub sissemängitamisse siis võin öelda, et näiteks mul Audese 104-4 element ei olnud kohe üldse nii mahlaka heliga nagu ta mul nüüd on. Valjukas tuleb ennem kindlasti sisse mängitada!!

Comment

jah. isegi audes100w100-6 tegi väikest sirinat kui ilma kastita oli. aga kastis on 5+ heli

ma pakun et sa ei mängind neid elemente piisavalt sisse ennem kui täisvolüümil kuulama hakkasid ?

mul hakkas ka lörisema otseses mõttes üks trust subwoofer sest et ma ei mängind seda sisse vaid kohe lasin täisvolüümiga

Comment

Kas mõlemad kõllid plärisevad? Ma sattusin ükskord ka audese otsa mis oli tehase praak, :angry: plärises ja kõrises.

Comment

Üldiselt tundub, nagu loodaksid liialt palju Audesest - mitte, et Audes jama oleks, aga ta lihtsalt pole sinu jaoks. Muidugi ei saa ka välistada tehase praaki, seda neil esineb, kuid panustaks just liialt suurtele ootustele.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kui lähedalt kuulata ja ainult bassikas järele panna, olen samuti täheldanud antud elementidega mingisugust võõrast heli, mis ilmeneb just sagedustel 100...200Hz. selline kerge krrr...krrrr.

Comment

Mul muide võib kah sama jama olla. Kui panin asja kasti siis on õrnalt kuulda kuidas need tinasukad vasta membraani käivad(volumega pole liialdanud) ja 104-8 bassikas natsa lörrab kah aga see on vast sissemängimise viga(ma loodan).
                    Pean tunnisatama ei ma veitsa audeses pettunud. Kuigi vaikselt pole viga, siis on heli suht hea.

Comment

Originally posted by hipi@Dec 14 2004, 00:54
                      kui lähedalt kuulata ja ainult bassikas järele panna, olen samuti täheldanud antud elementidega mingisugust võõrast heli, mis ilmeneb just sagedustel 100...200Hz. selline kerge krrr...krrrr.
                      Sama siin. Mingi kahtlane heli tekib eriti siis kui kõrged maha keerata. Samas sukad ja pool pihta ei käi. Võibolla elemendi mingi eripära,et teatud sagedustel see metaljas membraan tekitab sellist vibratsiooni vms?

Comment

see võib kah olla , sest et mu estonia 30ac-003 , milles on ka kärgbassid , samuti kõrisevad kui kõrged maha keerata.

Comment

Endal Estoniatega valjema voluumi juures(no ütleme kuskil 50-70w juures, üsna võimendi piiri peal) täheldasin ka seda. Ju siis bassika käik jõle suur, tinasukad tegid sellist klirr-klirr vaikselt. Seda ainult sellise "matsu" juures: 70hz - 100hz.
                          Need kärjed on väga pirtsakad kasti suhtes. Sobivad pigem ainult originaali.
                          TFK Audio
                          #tfkaudio
                          http://www.facebook.com/tfkaudio/
                          http://tfkaudio.blogspot.com/
                          - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Estonia kärgbasside juures täheldasin ka tirinat, lammutasin laiali, puhusin 10 at puhtaks jne. Ei midagi, istus siis kuu aega veel aga ikka häiris. nii, et uuesti lahti ja ainult bassi mängima. Selgus see et kärje sees olev mingi seinake hakkas käima vastu katvat alumiiniumkihti ja pääses sellega et lihtsalt jõuga surusin kokkupoole neid kärgesid, iseasi kui kauaks seda küll jätkub (bass põrutab varsti vast lahti tagasi) aga jah ... praegu on paigas. Kui on lahti seespoolne sein, siis on pahasti veidi, siis täitsa lahti kakkuda ja altpoolt mingi pulgaga kokkupoole suruda ... aga ma arvan et nende aeg on lihtsalt läbi VB audese kärjega sama jama?
                            -

Comment

kast on tglt originaal, mingi vanem aga originaal. Ja ei taha ma tglt audeselt miskit võimatud. powerit ajan järgi mingi 50W, kui hääl juba häirima akkab. asi ple vist vuntsides, vaid ikka miskis muus. Kas uus kast lahendax mured?
                              Erilahendused.
                              PS või mail.

Comment

Working...
                              X