Teade

Collapse
No announcement yet.

Tornide ehitus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tornide ehitus

Plaanis siis ehitada ühed ilusad tornkõlarid. 3 ribalised, bassikad on olemas nendeks tulevad 12" KingAudiod. Soovitage kõrg ja kesksagedust, odavat aga head Kastid ise tulevad MDF-ist. Ja filtri kohapealt räägin Intzuga PM-i teel
    Ja keegi võiks mingid mõõdud ka välja pakkuda või joonised.
    Ette tänades.

Häid pühi kõigile ! ! !

Kui läbukastideks teed siis sobib King aga kui tahad korralikke kaste teha siis ära küll Kingi kasuta. Ütle summa mis on kasutada ,ehk oskaks soovitada. Kui ise teha siis tegelikult soovitaks teha kahe ribalisi kaste kuna kolm riba filtri tegemine ja korralikult tööle saamine on väga suur töö. Mina ise kunagi tahtsin teha kolme riba süsteemi kuid loobusin. Kui aga tõesti vaja kolme riba siis vaata näiteks Visatoni kitte. Starlet tundub olevat palju lubav. Hind nendel ~4000 ise ehitades aga peaks olema seda väärt. Siis soovitaks veel Audes 017. Tunduvad ka head olevad ja hind vb kuskil 3500.
    Tõnis

Comment

noh , kõrgeteks paneks ma piesod visatonilt igaljuhul

Comment

oioi, mis koletised tulevad, piezod kah veel.
        Vaata ikka valmis 2 ribalisi kaste visatoni poolt ja pane selle järgi 1 komplekt kokku.
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

Piesod ei lähe kohe mitte. Visatonilt soovitaks kasutada DTW72 või vähe kallim ja mõnusama heliga DT94. See DTW72 on ka väga mõnusa heliga...vähemalt minu kõlarites nad on ja teevad väga mõnusat heli. DT94 peaks vähe mahedama heliga olema. Bassikateks ära kasuta king audiot kui korralikke kaste ehitada tahad. Kasuta näiteks audest või vali midagi huvitavat visatonilt. Kasuta näiteks visaton W170S või audes 40W65 bassi ja saad väga hea tulemuse.

Comment

Originally posted by Allar88@Dec 25 2004, 10:28
            oioi, mis koletised tulevad, piezod kah veel.
            Vaata ikka valmis 2 ribalisi kaste visatoni poolt ja pane selle järgi 1 komplekt kokku.
            a selles mõttes et kui läbukastideks

Comment

:P Läbu tuleb ka osata pidada!
              S A C
              Siberian Audio Concept

Comment

Mis kõlle siis teema algataja teha tahab ?Kodus kasutamiseks või mingid nn peokõlarid? Kui tavalised kodus kasutamiseks mõeldud kõlarid siis jah audes või midagi visantonilt. Peokõlarite puhul ei võtaks ma audest ega visantoni kohe kindlasti jääb lahjaks kuna peoajal on nagu on selle meeleoluga ja on vaja valjut heli ning seal pole kvaliteet nii oluline enam.Audes 017 on mul kasutuses praegu ja võin öelda et vägahead kõlarid on aga peoajaks kindlasti liiga lahjad.
                Kõik oleneb ka muidugi kui valjult kellelgi pidu panna meeldib.
                F&F

Comment

kodus ntx arvuti või teleka taga, ja KingAudio kõllid on olemas ja pole niipalju raha et osta veel uued bassikad. Niigi peab ostma võimu ja 2 kõrget ja 2 kesksagedust. ja veel kõllide materjal. 4000.- kohe kindlalt välja ei käi nende 4 kõlli eest. Kindel plaan on ehitada 3 ribaline Nii et soovitage häid ja odavaid kesk ja kõrgsagedus kõlareid

Comment

siis võiks kesksageduseks näiteks soovitada Visaton T130. ning kõrgeteks Visaton DTW72 või DT94

Comment

kas t130 lahjaks ei jää ? pigem t200 kesksageduseks . vähemalt mina kasutaksin siis seda

Comment

t200 on ikkagi bassielement, ja keskosa ta minu arust eriti mängima ei sobi, mitte 3riba süsteemides. minu arvates saaks üsnagi paremini helbitava tulemuse t200ga kui teha 2riba proj.

Comment

Kõlariteks tulevad siis
                          Kõrg: Visaton DTW72
                          Kesk: Visaton T130
                          Bass: 12" KingAudio
                          Aga rääkige mulle nüüd kasti ehitusest joonised või mõõdud?
                          Ette tänades

Comment

selliseid programme nagu Winisd või BassBox 6 Pro kasutada oskad?

Comment

olen proovinud küll bassbox prod, kui suppaka kasti ehitasin, aga eriti ei jaga küll. ja mingit torni ehitust ma seal teha ei oska:S aga kui kellegil on aega ja viicimist siis võix minu eest ära arvutada

Comment

Working...
                              X