Teade

Collapse
No announcement yet.

elemendi varvimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

elemendi varvimine

tahaks siis teada saada mis varv voi vahend sobib koige paremini vene valjuka membraani varvimiseks,need membraanid paistavad suht ornad olevat ,ei julge suvalist varvi ka katte votta .
    kes ei opi see ei tea

must peits
    lihtsalt esimene mis pähe tuli, peax suht "kerge v2rv olema"

Comment

spray
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

nagu ma aru saan peab siis varv voimakilikult kerge olema,aga ma olen kuulnud et moned sellid varvivad elemendi kummi ribasid kuune lakkidega kas see on hea.
        kes ei opi see ei tea

Comment

jah spray v2ga mugav asi, aga pakun et ei tasu selle v2rvipaxusega yle pingutada et membra ikka normaalselt liikuda saab, spray puhul seda probleemi vist ei teki tõesti, v6tad kasv6i mingi l2ikiva. aga kyynelakiga kummi v2rvimine no ma ei tea, neid ple olnud p6hjust veel v2rvida. vbolla ei tasugi

Comment

Küünelakiga? Huulepulaga ei taha proovida? Päris maast ja madalast peale peaks ju teadma et liikuvad osad ei lähe värvimisel eriti õnnestunud kategoori alla.
            Eriti veel elastsed, mis peavad kannatama keskmiselt 100 võnget sekundis.
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

kummi t6esti ei tasu vast v2rvida mitte millegagi aga membraani v2rviga "pritsinud kyll", ple helis mingeid muutusi m2rganud, aga pintsliga asja kallale t6esti minna ei tasu :P
              millex elemente yldse v2rvida? kasutad lahtiselt ja tahad ilusamax?
              lahtised elemendid k6llides vist kaua ei ela, tavaliselt ikka mingi "v6re" ees ja läbi vaevalt paistab

Comment

jah kasutan lahtiselt suvel sai ostetud 2vene kolarit kandilistes ruudu kujulistes kastides mis olid vist ise tehtud ,vana omanik kakkus enda silme all vore eest sest seda oli tal vaja elemendid molemad 12* voimsust ainult ei tea tundub miski saja watti kanti ,voin ka muidugi eksida.vore asemel tulevad miskid peenikese toru kujulised vargendused, 3 triipu .
                kes ei opi see ei tea

Comment

mingi vee või siis atsetoniga vms ära puhastada kummilõdvik ja siis silikonõliga üle võõbata kergelt, väga kena tulemus. Basssounman kodukal on olemas ja mul http://www.tpu.ee/~deus ka näha S90 elemendiga.
                  -

Comment

kolaril pole kummi lodvikut ,aga aitahh meelde tuletamast et enne ikka kolar puhtaks teha ja siis varvida.ja on akki kellegil veel selliste elementidega puudet olnud praegu ei viitsi pildistama hakata ,homme panen pildid ules ,element ise nagu juba mainitud 12* valgest aluminiumist kere kolari membraanil on krae.
                    kes ei opi see ei tea

Comment

seda ma ei teadnudki et venelased selliseid elemente teevad :blink: :huh:

Comment

Ma ei saa aru miks valjukat värvima peab?Kui ta ei tööta korralikult, siis tuleb välja vahetada.Ilmselt on need Vene valjukad 4A32.Oled sa nende takistust mõõtnud?

Comment

to Aivar
                          kust sa votad et ned valjukad hasti ei toota ,kui vene oma siis pask ja ei toota vah,minu arust ma olen maiind et nad just tootavad vaga hasti,minu arust murisevad nad jumalast hasti.kui tahan oma ukse taha naabreid meelitada siis piisab juba sellest kui 1 valjukas moirgab oma normaalses tempos,

4A32 pole see kohe mitte kindlasti ,4A32-el on neli kruvi aasa aga mul hoopis ca 6 auku keres ja magnet ikka tukkki maad suurem ,aga kaugelt vaadates paris sarnane kisub juba sinna kantin ,takistust pole mootnud,sest hetkel pole millegagi moota,aga ise tahaks ka teada saada kui suur takistus tal olla vouib ja kui voimas ta on endale tundub miski 100W
                          kes ei opi see ei tea

Comment

kungi sai ka sobran juurde uks tassitud ja seal kuulatud sobral oli KA supakas mille kast pea1.5X suurem kui minu supaka kast , KA andis nagu bassi rohkem muidugi oli ta inferter kastis ja minu kastil all mingi triip lohe millel plastik aaris umber krt kull ei saa praegu pilt.ee-sse muidu naitaks pilte valjukast
                            kes ei opi see ei tea

Comment

Minu arust oli sul mure valjuka värvimisega.Võin saladuskatte all öelda et Vene valjukaid üle 75W polegi, välja arvatud uued profimudelid.4A32-te tegi venes vähemalt 6 tehast ja markeeringud olid erinevad.Ilmselt on sul Uurali tehase valjukad.Lärmi teevad nad kõvasti.

Comment

Working...
                              X