Teade

Collapse
No announcement yet.

elemendi varvimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

aap voimalik et mul Uraali omad,4A32 meenutab kull mingil maaral minu valjukat aga siiski mul magnet palju suurem

muidu jah kui otse keskuse taha panna siis jah outsalt lougab ,aga kui veel voim vahele korged maha keerata ,madalat peale panna tuleb sealt paris asjalikku heli,kuid selge see et seda ei anna vorrelda sama voimsate praeguse aja kolaritega.
    kes ei opi see ei tea

Comment

Mina enda kõlli kummiäärt ja keskmist muna ei värvinud! kindluse mõttes! ise värvisin auto spray lakiga ja seejärel musta metallicuga. jube seff jäi! aga tegelikult kõlli värvimisel jah mingit pointi ei ole! lihtsalt saad kõlari ilusaks ja läheb rohkem naistele peale, või siis neile kes Kõlaritest mitte tuhkagi ei jaga (eem mis asi see watt veel on, kas see pehme asi mis jope sees on=) )
      Aga igatahes! Ette võtmine on tore ja saab uue välimuse!
      EDU TÖÖLE!!!!!
      päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Kas siis värvitud kõlar läheb naistele peale? Mina loll olen siiamaani veini ja romantilise õhtusöögi peale lootnud...

Comment

Originally posted by alaska@Dec 27 2004, 01:58
          Kas siis värvitud kõlar läheb naistele peale? Mina loll olen siiamaani veini ja romantilise õhtusöögi peale lootnud...
          no siis järgmine kord kui kohtama lähed, tead, et tagaistmele tuleb panna tuunitud s90-d

topicusse:
          Isiklikult värviks kah spray-ga sest nii jääb värvikiht ilus, õhuke ja kerge (kuigi lõppkokkuvõttes ega see värv nii raske kah ple, et midagi segama hakkaks.)
          Keskmise muna võid küll üle värvida, aga jah, kummiäärt ei tasu puutuda (värv võib kummi rabedaks muuta vms, ning niikuinii hakkab koha maha kooruma)
          Intel inside.. Idiot outside...

Comment

ega mul polegi kummi riba vaja varvida,sest seda pole(vene valjukad 12* 4A32 tuupi)
            muna tahaks kull ara jah varvida,ja se kummiriba varmine kusisin sest kas tasub.kunagi kuulnud et mingid veidrikud olid sedasi teind,motlesi et kusin jargi.
            kes ei opi see ei tea

Comment

mul yx sõber värvis ahju värviga (kuivamiseks tahb ju kuumust saada&#33 ma ei tea nagu suht mõtetu on ja haiseb jubedalt. mingi 2 nädalat juba haisenud!!!! :blink:
              ma ei oska kommenteerida tema valikut aga mis te arvate sellest värvimisest????

Comment

:P :lol: ma ise olen koige lollemat varianti kuulnudb et kuune lakkidega,aga ahjuvarv irw....
                ahju varv ei tohi haiseda ,va kui ta selle vene ahju varviga ei varvind mis mingites klaas pudelites vist oli ,enda kogemustest voin oelda, et sai kunagi sugulasel ahju varvitud selle sama vene ahjuvarviga ,....haises seni kaua kuni varvi maha kraapisime ja uue peale panime ,vahemalt mees sai aasta otsa monust lohna kaihvida.KAHJU ELEMENDIST JA su sobrast kesb te p ajas

AHJUVARV....... MIDA ENAM VALJA EI MOELDA,AKKI ON KEEGI PROOVIND KAH MAJA VARVIDEGA VARVIDA
                kes ei opi see ei tea

Comment

Spray ju Kõige parem ja mugavam. Igaljuhul sprayed

Comment

tegelt element myttab täies jõus uuendatud papi ja membraaniga ja tsipa kõveminigi(uus papp oli kergemast materjalist) aga bassiga on köki möki)oih out of topic
                    igatahes ärge ahju värviga küll värvige!
                    mis maja värvidel viga on???
                    oda millist maja värvi sa mõtled!!!

Comment

Originally posted by 50W@Dec 27 2004, 15:37
                      :P :lol: ma ise olen koige lollemat varianti kuulnudb et kuune lakkidega,aga ahjuvarv irw....
                      ahju varv ei tohi haiseda ,va kui ta selle vene ahju varviga ei varvind mis mingites klaas pudelites vist oli ,enda kogemustest voin oelda, et sai kunagi sugulasel ahju varvitud selle sama vene ahjuvarviga ,....haises seni kaua kuni varvi maha kraapisime ja uue peale panime ,vahemalt mees sai aasta otsa monust lohna kaihvida.KAHJU ELEMENDIST JA su sobrast kesb te p ajas

AHJUVARV....... MIDA ENAM VALJA EI MOELDA,AKKI ON KEEGI PROOVIND KAH MAJA VARVIDEGA VARVIDA
                      Ttegelikult noriks veidi ka - Inimesed, palun pöörake ka õigekirjale veidi tähelepanu.

Comment

Originally posted by Aivar@Dec 26 2004, 17:44
                        Minu arust oli sul mure valjuka värvimisega.Võin saladuskatte all öelda et Vene valjukaid üle 75W polegi, välja arvatud uued profimudelid.4A32-te tegi venes vähemalt 6 tehast ja markeeringud olid erinevad.Ilmselt on sul Uurali tehase valjukad.Lärmi teevad nad kõvasti.
                        Mina värvisin oma valjukate kummist membraani ära markeriga.Asi jäi väga ilus. :P

Comment

väike OT......kas vene kõlaritel ei ole üle 75w?või on see mõeldud kodus kasutamiseks.igatahes et olen näinud üht 18" vene kõlarit..... puudus magnet ja oli mingi teine süsteem taga, ja mängis ikka päris hästi.bass täelikult puhas.kõlari täpset nimetust ei oska prägust õelda,kui satun sugulase juurde siis saan uurida asju.
                          Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

Comment

on keegi neind siis sellist kõlli? see peaks muidu vist ikka juba päris vana bassikas ka olema
                            Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

Comment

Working...
                            X