Teade

Collapse
No announcement yet.

aidake tuvastada valjukas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

aidake tuvastada valjukas

uhes postituses sai juba sellest vaheke juttu tehtud nuud sain pilldid ja motlesin et oige kusin millega tegu on

http://www.pilt.ee/view/278297/
    pilt.ee - sinu pildid Internetis
    kes ei opi see ei tea

mingeid numbreid tal peal ei olnud?
    kui suur on läbimõõt,ja kas korpus on alumiiniumist?

Comment

Otsing on kah alati abiks pane sinnna LOMO ja
      siis peaksid rohkem pilte nägema
      Aga hetkle arvan, et see peaks olema siis 4A-32 - 12w, 15 oomi
      Võib-olla ma ka eksin, sest pildid ei ole väga selged h34r:

Comment

Originally posted by kreeklane@Dec 28 2004, 09:01
        mingeid numbreid tal peal ei olnud?
        kui suur on läbimõõt,ja kas korpus on alumiiniumist?
        numbreid ei ole , aga korpus alminiumist jah,valjukas ise muidu 12*. olen mitu korda googeldanud aga midagi ei leia

4A32-ei tha vaga uskuda,mul magnet palju suurem ja kere ilma korvadetta,aga 4A32 olevat toodetud mitmes erinevas tehases ja iga tehas omamoodi,kuid ikka ei usu ,

12W, 15ohmi seda kah ei tahaks uskuda vljukas pakkus isegi king audiole konkurentsi ,alla ta jai muidugi aga mitte vaga palju
        kes ei opi see ei tea

Comment

Paistab olevat 4A32 analoog, milliseid vorbiti kusagil Uraali sõjatehases. 4A32-te toodeti kinode heliaparatuuri komplekteerimiseks. Selle kõlli mark oli mingi 75GD ja takistus peaks olema 8oomi. Toodeti igasuguste bändivõimude komplekteerimiseks.75W sellise lahja magnetiga pole eriti reaalne aga mingi 50W võib tulla küll ja muidugi kasutegur on palju suurem kui praegusaegsel Hiina saastal.Lairibavaljukas, kõrge jooksis vist kuni 12,5kHz-ini välja.

Comment

Olen kasutanud väga sarnaseid elemente, mille takistus oli 16 oomi ja võimsus vist 20 või 25W. Lairiba väljukas, kolmeks akiivselt krossitud süsteemis mängisid küll 2tk ja 2tk paralleelis mõnusalt

Comment

Working...
            X