Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton T200 ja BG20 elementidega kõlar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Visaton T200 ja BG20 elementidega kõlar

Ühel sõbral on plaanis ehitada T200 ja BG20 elementidega kõlarid.

Mida kogenenud kõlariehitajad sellisest projektist arvavad?
    Mis puutub filtrissee, siis ma kujutan ette, et BG20 läheb otse võimu taha ja T200-le tuleb MP-filter.

Mul endalgi kaks BG20 ja üks T200 isend ootavad kaste. Plaani kohaselt lähevad BG20 tornid otse võimendi väljundisse ja T200 jaoks on eraldi võimendi, millele on signaal võetud võrdselt mõlemast kanalist üle takistite ja läbi madalpääsfiltri (filtreerimine toimub enne lõppastet).

Niipalju kui ringi olen vaadanud, siis arvatavasti langeb liisk inverteriga tornidele ja kinnisele wooferikastile (ma ei ole tümakamees, lihtsalt mõnusast basskitarrist ei ütle kunagi ära).

Comment

endal sai proovitud just umbes taolist varjanti... kuid BG17 ja T200. mulle kyll nende lairibade kõrgem ots ei meeldi. nii siis sai ära lõigatud kõrge ja selle asemele pandud Audaxi tweeter. .. hetkel täpsemalt ei ole suuteline kommenteerima... kui aga jätta kõrvale BG17 kõrgema otsa jama.. siis tuli sealt vägagi meeldivat heli.

Comment

T200 oli siis eraldi? Mulle meenub, et Sa oled maininud tolle elemendiga woofri tegemist.

Comment

Working...
        X