Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes studio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Crimson@Jan 13 2005, 11:21
    Käisin eile Kristiine+- ja rocca vivas ja mitte kusagil ei ole.

Aga ma tahaks omale seekord mingeid ilusasti kõlavaid riiulikaid ja seega sooviks enne ostmist mõned varjandid läbi kuulata.
    Hetkel olen kuulanud +-ses tannoy 9990kr.üllatavalt halvad olid.riie oli katki ja oleks alla tehtud 7500kr.Aga halb mis halb.
    Siis Rocca vivas b&w 602 s3 7600kr. ja need olid tõesti väga kena heliga.
    Nüüd tahaks veel studiot kuulata ja siis ostu sooritada.
    Crimson
    Kas sa küsisid ka? Nad olid viimati seal kuulamisruumi läheduses, riiuli all põrandal. Ära peidetud. Sest neil on vaja suurema kasumimarginaaliga lääne kõlareid müüa. Ma ise märkasin neid peale kolmandat külastamist.

Riiulikõlaritest võin soovitadaDynaudio Audience 52 Müüb neid HiFiklubi. Kindlasti saab tellida. Kui tahad kuulata pead nende käest asja uurima. Neid vahete vahel liigub. Audes Bravo on ka hea valik. Intz oskab sulle rohkem nendest rääkida.

Comment

Originally posted by Novembre+Jan 13 2005, 12:50--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Novembre &#064; Jan 13 2005, 12:50)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Crimson@Jan 13 2005, 11:21
      Käisin eile Kristiine+- ja rocca vivas ja mitte kusagil ei ole.

Aga ma tahaks omale seekord mingeid ilusasti kõlavaid riiulikaid ja seega sooviks enne ostmist mõned varjandid läbi kuulata.
      Hetkel olen kuulanud +-ses tannoy 9990kr.üllatavalt halvad olid.riie oli katki ja oleks alla tehtud 7500kr.Aga halb mis halb.
      Siis Rocca vivas b&w 602 s3  7600kr. ja need olid tõesti väga kena heliga.
      Nüüd tahaks veel studiot kuulata ja siis ostu sooritada.
      Crimson
      Kas sa küsisid ka? Nad olid viimati seal kuulamisruumi läheduses, riiuli all põrandal. Ära peidetud. Sest neil on vaja suurema kasumimarginaaliga lääne kõlareid müüa. Ma ise märkasin neid peale kolmandat külastamist.

Riiulikõlaritest võin soovitadaDynaudio Audience 52 Müüb neid HiFiklubi. Kindlasti saab tellida. Kui tahad kuulata pead nende käest asja uurima. Neid vahete vahel liigub. Audes Bravo on ka hea valik. Intz oskab sulle rohkem nendest rääkida. [/b][/quote]

Mõtled Rocca vivas?(audeseid)
      ja mõs raha dynaudio nõuab?
      http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Originally posted by Crimson@Jan 13 2005, 13:23
        Mõtled Rocca vivas?(audeseid)
        ja mõs raha dynaudio nõuab?
        Rocca al Mare Viva elektroonika.
        Dynaudio hind oli kuskil 8000-9000kr vahel.

Comment

Originally posted by Novembre@Jan 13 2005, 15:45
          Dynaudio hind oli kuskil 8000-9000kr vahel.
          10 000 siiski. Audience 42 on 8000.
          Aga ise annaks oma hääle samuti Audience 52 poolt, Hifi-Klubi Dynaudio hinnad on ka väga soodsad võrreldes teiste naaberriikidega.

Comment

ise pole küll studioid kuulanud, aga oma hääle annaksin julgelt dynaudiole.
            need 52 mudelid on väga asjalikud riistapuud. ühed minu lemmikutest riiulikõlaritest, mida kuulanud olen. bravod ei ole ka üldse mitte halb valik, proovi ka neid kuulata.
            viimati kui mina hifi klubi külastasin olid seal dynaudiod kohapeal olemas küll, aga kurat teab mis arengud vahepeal toimunud on.

Comment

Dynid hetkel olemas jah Klubis, mine vaata. Bravosi seal hetkel pole, ei tea, millal tuleb, muidu on Bravod päris vahvad.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
              X