Teade

Collapse
No announcement yet.

Palun abi kõlarisüsteemi valikul

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Palun abi kõlarisüsteemi valikul

Sai siis oma kodukinol võimendid vahetatud ja endise 4.1 asemel on nüüd 5.1 ja sellega seoses on vaja keskkõlar ruttu ehitada (või osta, kui soodsalt kuskilt saaks) Võimendi on 5*80W DIN Pioneer ja esimesed kõllid on praegu Estonia 35AC-021. Takistuseks peaks tulema 8 oomi. Kas vaadata Visatoni poole, on audesel midagi või kuskil mujal?
    Tänan.

Nüüd tekkis uus idee, nimelt nagu mitmed asjamehed (ja ka mu enda arvamus) soovitavad peaks kogu kõlaritesüsteem võimalikult samasuguse heliga olema. Ja sellepärast otsustasin oma praegused kõlarid maha müüa ja komplektse kodukino osta. Kahjuks on eelarve piiratud 3500 krooniga. Esmapilgul jäid silma Sony ja Eltax komplektid. Kumb nendest parem Teie arvates on? Või on veel kuskil midagi selle hinna eest? Käis peast läbi ka ise ehitada, kuid see läheb tunduvalt kallimaks ja mul on ka ajaga praegu kehvad lood.
    Tänan.
    Tuleb lihtsalt täiega panna!

poes müüakse suht hea kvaliteediga ja ilusa välimusega JAMO center kõlar hinnaks on 1400.- kuni 2000.- :unsure: tegelt vaata audest

Comment

Keskkõlar peaks eesmistega olema võimalikult ühesoundiline, tagamaks head kokkumängu. Suvaliste asjadega pole mõtet minuarust jamama hakata, kui plaanid ise miskit teha, siis võta perspektiiviks see, et hiljem ka esikõlarites kasutatud miskit sarnast lahendust.

Edit: Audesed on 4 oomised. Ja Jamoga ole ettevaatlik!
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Originally posted by intz@Jan 13 2005, 12:10
        Ja Jamoga ole ettevaatlik!
        Miks seda?

Comment

Originally posted by saajatz+Jan 13 2005, 20:59--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (saajatz @ Jan 13 2005, 20:59)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-intz@Jan 13 2005, 12:10
          Ja Jamoga ole ettevaatlik&#33;
          Miks seda? [/b][/quote]
          võibolla mõtles ta seda et keskõler ja surroundi kõlarid peavad olema võimalikult samade elemendite ja kastidega

Comment

Miks seda?
            Sest vaid kallis Jamo on korralik, poes on hulganisti odavaid, miski paar tuhat maksvaid Jamosid ja need on vaid hale vari sellelt firmalt.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

Nüüd tekkis uus idee, nimelt nagu mitmed asjamehed (ja ka mu enda arvamus) soovitavad peaks kogu kõlaritesüsteem võimalikult samasuguse heliga olema. Ja sellepärast otsustasin oma praegused kõlarid maha müüa ja komplektse kodukino osta. Kahjuks on eelarve piiratud 3500 krooniga. Esmapilgul jäid silma Sony ja Eltax komplektid. Kumb nendest parem Teie arvates on? Või on veel kuskil midagi selle hinna eest? Käis peast läbi ka ise ehitada, kuid see läheb tunduvalt kallimaks ja mul on ka ajaga praegu kehvad lood.
              Tänan.
              Tuleb lihtsalt täiega panna&#33;

Comment

Kui päris aus olla, siis ei tahaks kumbagi soovitada. Parem jäta asi hetkel nii nagu ta on ja kogu raha juurde, et kohe korralikult teha - su eesmärk on piisavalt õilis, et seda mitte odavate asjadega lihtsalt ärarikkuda&#33;
                Eltaxi esikõlarite puhul nagu peibutaks see 8" bass, kõlarid ise 3ribased - samas ainult 10 kg üks kast, ei ole kuigi tõsiselt võetav(ma usun, et saad sellest isegi aru).
                Sony sel juhul nagu oleks parem vali, aga tõesti - midagi head nendes komplektides pole.

Comment

Käisin praegu just nac poodides ja need sonyd jätsid küll väga mannetu mulje. Ja korralikumad kõllid läheks komplektina ikka üle 5k.
                  Olen suhteliselt suure dilemma ees - kas minna kallima ja kvaliteetsema süsteemi loomise teed või jääda kuskile keskele pidama. Algsest odavast kodukinost ei taha kuidagi midagi alles jääda... Ma tean, et süües kasvab isu, kuid et niipalju???
                  Peaks vist hoopis soundi algallikat, ehk siis arvutit ja helikaarti väheke upitama. Sealt tuleb ikka päris koledat sahinat-raginat sisse. Kas ongi mõtet mingit ullu pappi süsteemi panna, kui nagunii filme vaatan mis netist tõmmatud? Neil ju teadagi, mis soundi kvaliteet. Aeg aga ju niikaugel, et DVD filmide laenutus juba samas hinnas, mis VHS ja korraliku DVD-playeri soetamise idee juba ajus nagunii idanemas. Siis oleks kvaliteet suht tore asi. Ja kuna eramaja keldris mul kogu see värk, siis naabrite probleemi pole ning saab asja TÄIEGA nautida. OK, aitab sellest heietamisest.
                  Siin kribades tekkis idee, et võiks lihtsalt huvi pärast need eltaxid tellida (anttila kataloogist) ja proovida neid (kui saastad nad ikka on) ning siis tagasi saata. Neil ju mingi 30 päeva proovimise aeg vist. Oleks kogemuse võrra rikkam (ja postikulu võrra vaesem).
                  Tuleb lihtsalt täiega panna&#33;

Comment

Siin kribades tekkis idee, et võiks lihtsalt huvi pärast need eltaxid tellida (anttila kataloogist) ja proovida neid (kui saastad nad ikka on) ning siis tagasi saata. Neil ju mingi 30 päeva proovimise aeg vist. Oleks kogemuse võrra rikkam (ja postikulu võrra vaesem).
                    Kui sa viitsid jamada, siis palun.
                    Käisin praegu just nac poodides ja need sonyd jätsid küll väga mannetu mulje. Ja korralikumad kõllid läheks komplektina ikka üle 5k.
                    Noh, ega midagi korralikku 3200 eest loota polegi, arvestades, et komplektis on 5 kõlarit&#33; 5K on selline summa, kust alles võiks vaatama hakata.

Comment

Originally posted by electron@Jan 18 2005, 13:00
                      Olen suhteliselt suure dilemma ees - kas minna kallima ja kvaliteetsema süsteemi loomise teed või jääda kuskile keskele pidama. Algsest odavast kodukinost ei taha kuidagi midagi alles jääda... Ma tean, et süües kasvab isu, kuid et niipalju???
                      Endal sama juhus. Algul mõtsin, et ressiiver nii ja nii palju, dvd-player nii ja nii palju, kõlari komplekt ka nii ja nii palju ja kõik kokku saab 10k kätte. Nüüd kui asja tõsisemalt võtma hakkasin ja veits studeerisin värki, siis jah, algsest plaanist ei jäänd miskit järgi. ressiiverit sihin juba kaks korda kallimat kui enne, kõllid ehitan ise ja kui nad kõik valmis saavad, siis oleks tõesti tore, kui kõigi viie kõlli materjali summa alla 8k jääks. ja plaadimasin on veel suht tundmatu suurus "x" selles kompotis.
                      olles samas ka harrastaja-fotograaf, siis fotograafide seas on käibel väljend, et "kui tahad sõpra vaeseks teha, siis kingi talle peegelkaamera", küll ta siis ühel hetkel hakkab järjest kallimaid objektiive sinna ette tahtma ja muid vidinaid... pmst sama jutt ka heli vms tehnikaga ja alati ei peagi keegi kinkima vaid võib ka ise ühe jupi osta ja siis läheb lahti... B-) paistab, et endal tuleb nüüd taas sama asi jälle läbi elada: tahaks head, aga hea maksab...ja palju maksab... :unsure:
                      Tark ei torma!

Comment

Tuttav probleem
                        Oma esimesed aktiivarvutik6larid (7*7W :P ) sain ma 13. synnip2evaks. Alguses oli k6va s6na aga kui kuulsin s6bra s90 siis langes p2evapealt mu arvamus oma
                        &#39;&#39;tasemel"helisysteemist . Siis aga avastasin kapi otsast seivad s30 mis said kohe poogitud endiste pl6kside v6imendi taga. Alguses j2lle ylitase aga nyyd, 2 aastat hiljem on j2lle tungiv vajadus parema helikvaliteedi poole . Muidugi seab piiranguid hind sest sponsoriks on peamiselt isa

Comment

Originally posted by electron@Jan 18 2005, 11:00
                          Kas ongi mõtet mingit ullu pappi süsteemi panna, kui nagunii filme vaatan mis netist tõmmatud? Neil ju teadagi, mis soundi kvaliteet. Aeg aga ju niikaugel, et DVD filmide laenutus juba samas hinnas, mis VHS ja korraliku DVD-playeri soetamise idee juba ajus nagunii idanemas. Siis oleks kvaliteet suht tore asi.
                          OT: netist tõmmatud filmidel on TÄPSELT sama sound, mis dvd-l. DVD-lt on üks ühele copy paste tehtud.

Comment

kui oleks DVD-lt tehtud üks ühele kopy pase, siis ta peaks ruumi võtma mitu gigabaiti. muide, ma kuulasin oma kõrvaga hoolikalt mis heli seal on - rõve, nagu kuulaks 56kbps mp3 -e

Comment

Originally posted by saajatz@Jan 22 2005, 10:34
                              kui oleks DVD-lt tehtud üks ühele kopy pase, siis ta peaks ruumi võtma mitu gigabaiti. muide, ma kuulasin oma kõrvaga hoolikalt mis heli seal on - rõve, nagu kuulaks 56kbps mp3 -e
                              ÜTLE MIDA SA KUULASID? Mina räägin antud juhul 5.1 helist JA SEE ON ÜKS ÜHELE DVD PEALT VÕETUD. Ja ei võta ta mitu giga ruumi&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;...........kuidas, siis dvd peal neid heliribasid nii palju saaks olla? Ma ei rääkinud siin mingitest 700mb filmidest.
                              Paluks loll jutt järgmine kord endale hoida, enne postitust oleks kasulik ennast natuke ka harida, kui teemat ei valda.

Comment

Working...
                              X