Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
endal "day after tomorrow" kahe plaadi peal - heli on pehmelt öeldes jube. võin veel näiteid tuua vabalt. kuulatav ta on, aga siiski nautida ei saa (kuigi nautimiseks puudub mul vastav helitehnika niikuinii)
Originally posted by msw+Jan 22 2005, 13:31--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (msw @ Jan 22 2005, 13:31)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-saajatz@Jan 22 2005, 10:34 kui oleks DVD-lt tehtud üks ühele kopy pase, siis ta peaks ruumi võtma mitu gigabaiti. muide, ma kuulasin oma kõrvaga hoolikalt mis heli seal on - rõve, nagu kuulaks 56kbps mp3 -e
ÜTLE MIDA SA KUULASID? Mina räägin antud juhul 5.1 helist JA SEE ON ÜKS ÜHELE DVD PEALT VÕETUD. Ja ei võta ta mitu giga ruumi!!!!!...........kuidas, siis dvd peal neid heliribasid nii palju saaks olla? Ma ei rääkinud siin mingitest 700mb filmidest.
Paluks loll jutt järgmine kord endale hoida, enne postitust oleks kasulik ennast natuke ka harida, kui teemat ei valda. [/b][/quote]
pigem see lolli jutu koht tuleks sulle öelda. dvd pealt üks ühele koopia võtab tuumi mitu gigabaiti see ON nii. ps: heli moodustab videofailis vist mingi 10%, enamus on ikkagi pilt. seepärast võid ka dvd peale lasta hoopis rohkem kanaleid ja kvaliteetsemalt. kui aga cd-peale ümber ripid, siis on iga megabait arvel.
kui sa ei rääkinud 700b filmidest, millest siis?
Osadel filmidel ON tõesti heli korralik osadel mitte :angry:
Oleneb kes kuda ripib ja töötleb
Reeglina 2 cd versioonil(2x700Mb) heli ka kuulatav
Jah sellega olen nõus, et heli võib olla töödeldud, aga 99% juhtudest seda tehtud ei ole, sest selleks ei ole lihtsalt vajadust. Loomulikult sõltub ka sellest kes ripib......tuleb lihtsalt leida usaldusväärsed allikad või seda ise teha
Väga naiivne on arvata, et poest ostetud dvd heli oleks millegi poolest parem.
Originally posted by saajatz+Jan 22 2005, 13:06--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (saajatz @ Jan 22 2005, 13:06)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Originally posted by msw@Jan 22 2005, 13:31 <!--QuoteBegin-saajatz
@Jan 22 2005, 10:34 kui oleks DVD-lt tehtud üks ühele kopy pase, siis ta peaks ruumi võtma mitu gigabaiti. muide, ma kuulasin oma kõrvaga hoolikalt mis heli seal on - rõve, nagu kuulaks 56kbps mp3 -e
ÜTLE MIDA SA KUULASID? Mina räägin antud juhul 5.1 helist JA SEE ON ÜKS ÜHELE DVD PEALT VÕETUD. Ja ei võta ta mitu giga ruumi!!!!!...........kuidas, siis dvd peal neid heliribasid nii palju saaks olla? Ma ei rääkinud siin mingitest 700mb filmidest.
Paluks loll jutt järgmine kord endale hoida, enne postitust oleks kasulik ennast natuke ka harida, kui teemat ei valda.
pigem see lolli jutu koht tuleks sulle öelda. dvd pealt üks ühele koopia võtab tuumi mitu gigabaiti see ON nii. ps: heli moodustab videofailis vist mingi 10%, enamus on ikkagi pilt. seepärast võid ka dvd peale lasta hoopis rohkem kanaleid ja kvaliteetsemalt. kui aga cd-peale ümber ripid, siis on iga megabait arvel.
kui sa ei rääkinud 700b filmidest, millest siis? [/b][/quote]
Ma ei rääkinud 700mb failidest vaid filmidest millel on AC3 või isegi DTS heli. DVD peal oleva heliriba maht ja avi faili ac3 heliriba maht on TÄPSELT ÜKS JA SAMA. :angry: See ei võta mitu giga ruumi.....
Dvd peal on DD5.1 heli bitrate 448 kb/s(enamasti).......sama on ka avi faili küljes oleva DD5.1 heliriba.
"seepärast võid ka dvd peale lasta hoopis rohkem kanaleid ja kvaliteetsemalt".......kuidas sa sealt rohkem kanaleid saad, seal on kindel kanalite arv, mis on juba stuudios paika pandud.......enamasti kuus kanalit. Dvd peal on lihtsalt rohkem heliribasid(erinevate keelte jaoks).
kumbki ei aja lolli juttu. räägime teineteisest täiesti mööda :lol:
mina rääkisin sellest, et need tavalised dvdripid, mis netis liiklevad, nendel on jube heli.
Originally posted by saajatz@Jan 22 2005, 14:26 kumbki ei aja lolli juttu. räägime teineteisest täiesti mööda :lol:
mina rääkisin sellest, et need tavalised dvdripid, mis netis liiklevad, nendel on jube heli.
Tore, vähemalt ei pea enam vaidlema Mõtlesin, et sa ikka rääkisid sellest millest minagi.
Originally posted by msw+Jan 22 2005, 16:36--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (msw @ Jan 22 2005, 16:36)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-saajatz@Jan 22 2005, 14:26 kumbki ei aja lolli juttu. räägime teineteisest täiesti mööda :lol:
Tore, vähemalt ei pea enam vaidlema Mõtlesin, et sa ikka rääkisid sellest millest minagi. [/b][/quote]
kusjuures ma ei saand ikkagi pihta millest sa rääkisid, või mida tõestada üritasid :unsure:
Originally posted by saajatz+Jan 22 2005, 14:59--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (saajatz @ Jan 22 2005, 14:59)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Originally posted by msw@Jan 22 2005, 16:36 <!--QuoteBegin-saajatz
@Jan 22 2005, 14:26 kumbki ei aja lolli juttu. räägime teineteisest täiesti mööda :lol:
Tore, vähemalt ei pea enam vaidlema Mõtlesin, et sa ikka rääkisid sellest millest minagi.
kusjuures ma ei saand ikkagi pihta millest sa rääkisid, või mida tõestada üritasid :unsure: [/b][/quote]
Ma sain aru nii, et sa väitsid, et dvd pealt võetud filmidel (koos ac3 heliga) on helikvaliteet kehvem (st heliriba pole üks-ühele dvd pealt võetud). Ja siis veel see, et heliriba maht on gigades (mida ta tegelikult mitte ei ole).
Originally posted by degreal+Jan 22 2005, 17:58--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (degreal @ Jan 22 2005, 17:58)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-saajatz@Jan 22 2005, 13:00 endal "day after tomorrow" kahe plaadi peal - heli on pehmelt öeldes jube.
seal on heli 48kHz ja 192kbit [/b][/quote]
oleks 192 kbit, siis oleks kuulatavam. aga siis kui filmis on vaiksem koht, siis on kuulda siuke sisin-vusin.
Originally posted by msw+Jan 22 2005, 17:46--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (msw @ Jan 22 2005, 17:46)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Originally posted by saajatz@Jan 22 2005, 14:59
Originally posted by msw@Jan 22 2005, 16:36 <!--QuoteBegin-saajatz
@Jan 22 2005, 14:26 kumbki ei aja lolli juttu. räägime teineteisest täiesti mööda :lol:
kusjuures ma ei saand ikkagi pihta millest sa rääkisid, või mida tõestada üritasid :unsure:
Ma sain aru nii, et sa väitsid, et dvd pealt võetud filmidel (koos ac3 heliga) on helikvaliteet kehvem (st heliriba pole üks-ühele dvd pealt võetud). Ja siis veel see, et heliriba maht on gigades (mida ta tegelikult mitte ei ole). [/b][/quote]
aa ma mõtlesin seda, et kui teha dvdrip, siis kogu see krempel - heli JA pilt, võtavad miu giga ruumi.
Comment