Teade

Collapse
No announcement yet.

Vatiin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vatiin

Nii, idee poolest võib osta mingeid vatiinijääke/tükke ka ja kõlarisse panna, peab ainult vältima nende sattumist nt bassika koonuse ja magneti vahele ?
    Kui tihedalt seda kõlarisse panna tuleb, tean et bassikale peab taha natuke ruumi jääma ?
    Kas nii on okei kui panen lihtsalt vatiini tema normaalses olekus sisse, kokku ei pressi üldse. Mõtlesin et suure vatiini tükiga jagaks kasti kaheks, elementide poole jätaks nii nagu on ja teise poole täidaks tükkidega, tuleks odavam.

vatiinitükid saab panna võrgu sisse (nagu vanasti juurviljade ja puuviljade ümber olid, s-90 kõlarite sees on vatt samamoodi pandud), ise ostsin selleks tarbeks mingi pesukäsna, mis sisuliselt ongi selline kokku kägardatud torukujuline võrk, sinna sisse vatt või vatiinijupid, mõlemasse otsa sõlmed, ongi valma.

Comment

a milleks osta neid jääke..kui vatiin ple ju kallis..säästad see 30eek oma tükkide ostmistega..aga näed rohkem n*ssi kah..lihtsam osta see vatiini meeter ära..ja lase klambritega vms seinakülge seespoolt korralikult kinni ja tulemus piisavalt hea javähem vaeva
      mida sa lohh vahid

Comment

aga mis siis kui tal on need jäägin kuskilt yle jäänud?!. ... vähemalt mul vedeleb ka suur "prügikoti täis" tykke. aga jah, mingi võrk ymber ja läheb ilusti kasutusse.

Comment

Kinnisesse kasti olen mina teinud nii et olen selle kasti täis toppinud ja jätnud ainult niipalju ruumi et element sisse ära mahuks(ilma surumatta) ja ei ole siiani seal see kusskile vahele läinud.
          Inverter kastiga jah teine lugu kui jätad need sinna lahtiselt ja need on seal minngid tükkid siis võib see pull olla et hakkab neid sealt välja tatistama .

Comment

tahaks teada mis funktsioon sellel vatil seal kastis on

Comment

Isolatsiooniga tuleks katta korralikult ainult seinad ja mitte kast sellega täis kiiluda.
              Igal plussil on omad miinused

Comment

Vaata mida pakub BBP6: eks ta ikka häälestuseks on.

Comment

Ok üttlen ise mida ta siis pakub :
                  1.none
                  2.minimal
                  3.typical
                  4.heavy( see on see mis kasutaja velx nimetas täis kiilumiseks)

Comment

Working...
                  X