Teade

Collapse
No announcement yet.

enam ei osta odavaid kõlareid

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ma üldjoontes usun, et selle raha eest võivad täitsa asjalikud olla...mis sinna hinnaklassi ikka jäävad, mingid S90 vms, millest need tõenäoliselt ka paremad on...st selles hinnaklassis võivad nad asjalikud olla (pole küll kuulnud neid, seega hetkel pakun umbes)....
    samas ei tasu teema-algatajal ajada juttu, et tegu on "ülikõvade" ja üliheade kõlaritega (see juba ise-enesest natuke provokatiivse maiguga)...kõik oleneb kuidas asja serveerida... <_<

ja see norimine siin vahepeal läks ka minumeelest natuke üle võlli liiga....igaüks peab ise vaikselt kuulama ja arenema...pealegi on minumeelest enamus siinsetest audiofiilidest mingite S90&#39;tega vms alustanud...

Comment

Originally posted by eix666@Jan 17 2005, 00:01
      ..........pealegi on minumeelest enamus siinsetest audiofiilidest mingite S90&#39;tega vms alustanud...
      kujutan täitsa ette indrekut põlvepikkuse poisina s90 ees tantsu vihtumas :lol:

Comment

Originally posted by eix666@Jan 17 2005, 01:01
        ma üldjoontes usun, et selle raha eest võivad täitsa asjalikud olla...mis sinna hinnaklassi ikka jäävad, mingid S90 vms, millest need tõenäoliselt ka paremad on...st selles hinnaklassis võivad nad asjalikud olla (pole küll kuulnud neid, seega hetkel pakun umbes)....
        samas ei tasu teema-algatajal ajada juttu, et tegu on "ülikõvade" ja üliheade kõlaritega (see juba ise-enesest natuke provokatiivse maiguga)...kõik oleneb kuidas asja serveerida... <_<

ja see norimine siin vahepeal läks ka minumeelest natuke üle võlli liiga....igaüks peab ise vaikselt kuulama ja arenema...pealegi on minumeelest enamus siinsetest audiofiilidest mingite S90&#39;tega vms alustanud...
        Sai siis indrekuga reedel kah kohtutud ja teema jõudis mingil hetkel hindadeni, indreku järgi, mis tegelikult ka õige oli, läksid minusilmis niigi väga odavad kõlarid veelgi odavamaks. Lühidalt siis
        1300.- 2 kasti, sellest arvutame maha käibemaks, poe kasumi (10-20%), siis veel vahendajad, neid kindlasti üle 1, tollimaks (pole eesti toodang) kõiksugu transpordid ja tootja firma oma vaheltkasu. Alles jääb väga hädine summa, ehk 600.- ?
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

nu aga tegelikult mis selle hinna eest saab?
          no okei, kui raha juurde panna, siis lastes teha juba midagi saaks....aga isegi normaalsed teha lastud kõlarid kipuvad minu meelest ju vähemalt kuhugi 2,5-3k kanti jääma, see on ca 2x kallim juba, mis mõnele võib täitsa arvestatav raha olla (tõsi, nad oleks paremad ka, aga mitte sellest ei käi praegult jutt)... <_<

ja isetegemisest ei tasu hetkel rääkida, inimesi kes omale korralikud kõlarid (ma ei mõtle siinkohal mingit woofrikasti) ise suudavad valmis ehitada on ikka üsna käputäis....

kusjuures isegi isetehes...kõikidel kõikidel elementidel (ok, v.a. audese omad) on juba täpselt samad maksud ja juurdehindlused juures ju...seega ainuke asi, mille pealt säästa saab, on kastimaterjal ja töö....ja kui ise teha ei oska/saa siis ei säästa ka selle pealt....
          ehk siis palun tee 600 krooni eest 2 tornkõlarit valmis....niipalju ju need pidavat tegelikult maksma...arvestades seda, et 100eequ elemendi kohta (selle hinnaga isegi uut elementi ei saa minu meelest, aga olgu) makstes oleks eelarve juba enne kasti ja filtrit lõhki... <_<

ma ei taha öelda, et tegu oleks mingite megaheade kõlaritega vms...aga alustuseks ja SELLE RAHA EEST ma kahtlen et paremat saab....

Comment

tjah, õpetuste järgi ei ole mingi kunst endale mingi 2ribaline kokku kopsida, aga katsu sa ise pusida..... jama kui palju

Comment

hmm.. huvitav, mis kasutajal Blackhawk juhtus?? :blink:
              miks??. Miks miks miks??:S

Comment

Working...
              X