Teade

Collapse
No announcement yet.

millega riiet liimida?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

millega riiet liimida?

et siis mis liimiga vildi sarnast riiet liimida? kardan, et PVA imbub läbi ja pärast jääb lapiline :unsure:

Kangaliimiga!!
    http://www.album.ee/user/16860279

Comment

kui pva-d ühtlaselt panna ei juhtu midagi. tõmbab väga hästi kokku. riie peab ka sellisel juhul olema ilusti sirgu tõmmatud jne.

Comment

Teema väline, kuidas reageerib see kasti katteriie kuumaga? Näiteks triikraud? Hakkab sulama?
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

epoga liimida ääred

Comment

Olenevalt paksusest saab vilti väga edukalt momendiga liimida. Kui mõtled näiteks auto bassikõlari kasti katmisele vms, siis ei ole läbiimbuvus probleemiks, sest vilt on piisavalt paks. Kui kasutad mingit õhemat materjali, siis soovitaks kasutada riide liimimiseks mõeldud sprayliimi, mida saad näiteks Tartust Sohvamestrist (Tallinna jms. kohta ei tea).

Comment

Kui teed kasti omale ja tahad mugavalt läbi ajada, siis jah spray liim.

Kui natuke tahtmist mökerdada ja raha kokku hoida, siis soovitan kontaktliimi. Müüakse purgis ning on sarnane momendiga. Teed täpselt nii, nagu purgi peal kirjas on ja see võtab riide tõesti väga korralikult kinni.
              Minu valmistatud kõlarikastid.

Comment

ma ise kasutasin PVAd ja ei juhtunud midagi ja kinni võttis hästi

Comment

mina kasutan moment liimi

Comment

Olen ise riide liimimisel kasutanud samuti Moment liimi, kuid servad olen lasknud kinni kuuma liimiga ( et hiljem riie servadest lahti ei kooruks ). Liimimisel kasutada soovitaksin kindlasti lisaraskusi, jääb ilus sile pind.

Comment

Working...
                    X