Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kui ma õigesti mõõtsin, siis tuli mul ühe laiaribalise originaalkast 20 liitrit. Kahtlane veidi. Loogiliselt võttes peaks uue kasti suurus 40 liitrit, kui kaks samasugust sisse panna?
poisid! lugege hoolega ma nagu andsin mõlemale variandile lahenduse nii formantale kui ka 10GD36-le. egert ma püüan anda andmed mul olid nad kusagil ja hiljuti andsin ühele selle voorumi poisile need mõõdud. mis puutub formantasse siis vaata linki mille lisasin seal all on pildid joonised ja ka mõõdud saad mingisuguse ettekujutuse ainult seal on andmed ühele valjukale. formanta on tõesti 30W ja 10GD36 ON 10W. LINK JA SEAL PILDID ON FORMANTA JAOKS.
egert jah ,40 liitrit on tõenäoline suurus. ma kirjutasin oli mul selline kõlar, kus oli neid 2tk. ühes kastis ja oli hea kast. kui on võimalust saada andmeid 10 MAS kasti kohta võta kahe kasti ruumala. ja kui on orig. kast kus see sees on võta andmed sealt ja kahekordne ruumala.
nagu aru sain on sul midagi ees ja mis seal kahtlane on??? See 20l on tõenäoline suurus ühe kohta. nii peabki olema kui arvutad võta kasti sisemine mõõt, mitte välimine.
tegelikult saab sinna kahele poole panna kõrgrte 3GD31 valjukad ja keskele vahetükk sisseliimida, siis saab asja ära lahendada. said aru mida mõtlesin.
Comment