Teade

Collapse
No announcement yet.

estonia AC35-021 bassika leidmine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

estonia AC35-021 bassika leidmine

Et nagu millised bassikad sinna sobiks, arvatavasti oleks kõige parem panna, see mis ta algselt oli, lihtsalt kõllid ajajooksul ära väsinud ja nüüd küsin ,et kas nooresttehnikumist on võimalik osta sama laadset bassikat vms ja mis hinnad sellel on?

Minu teada neid basse ei myyda. Võin ka eksida. Kuid foorumis liigub neid ringi aegajalt. Samas saaks ka mingid muud elemendid nt audeselt sinna sobitada, aga siis filtri kallale.

Comment

näiteks, mida ja kust saada, sarnaseid elemente, ja võimalikult odavad, audes vast liiga kallis kardan?

Comment

Mis vanadel elementidel siis viga? Ehk annab veel lappida? Ostu- müügifoorumisse võid teema teha, ehk näkkab: neid elemente ikka liikunud siin vahel. ~200-300.- tükist
        Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
        www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Äkki leiad siit midagi:
          http://www.tevalo.ee/foorum/index.ph...opic=12268&hl=

Palju sul neid muidu vaja on ühte või kahte?
          Võin sulle korralikud muretseda hinnaga 200eeku/tükk.

Comment

Rom, mina oleks käsi 2 bassika osas a' 200.-

PS! Kui postituse algataja muidugi vastu pole

Comment

ei mul plaanis praegu osta ei ole, lihtsalt küsin, aga palju uued kõige odavamad võivad maksta ,mis sinna sobiks.

Comment

kas keegi sellest on kuulnud midagi ? http://www.audes.ee/?id=1445&tpl=1003

peaks ju ideepoolest sobima ?
                maksis see noores tehnikus kuskil 500 ringis :P

Comment

See peakski täpselt sama element olema. Lihtsalt audese toodetud. Ja noores tehnikus on see täitsa olemas.
                  Tuleb lihtsalt täiega panna!

Comment

Originally posted by jannozz50@Jan 27 2005, 00:31
                    kas keegi sellest on kuulnud midagi ? http://www.audes.ee/?id=1445&tpl=1003

peaks ju ideepoolest sobima ?
                    maksis see noores tehnikus kuskil 500 ringis :P
                    Ma enda Estonias asendasin bassi vanemat tüüpi Audese kärje vastu. Too sobis andmete poolest väga hästi sinna kasti. Uuema paned, siis pead ehk natukene kasti ümber häälestama.

Comment

suht odav jah võibolla ostangi, aga pean nati koguma pole just endal sissetulekut, ei käi veel tööl ka, aga mis moodi ma seda häälestada saan?

Comment

Originally posted by normaalne@Jan 27 2005, 18:42
                        suht odav jah võibolla ostangi, aga pean nati koguma pole just endal sissetulekut, ei käi veel tööl ka, aga mis moodi ma seda häälestada saan?
                        vb arvutad inverteri uuesti ja vaatad ehk paned juurde/vähendad vatti kastis ?

Comment

a, ja muidugi, aga muidu nagu tehniliselt ta midagi halba ei tee jah?

Comment

Originally posted by normaalne@Jan 27 2005, 22:19
                            a, ja muidugi, aga muidu nagu tehniliselt ta midagi halba ei tee jah?
                            loogiliselt võttes ei tohiks küll teha.

Comment

oot aga, kui nüüd aint üks osta, siis kuidas see teisele kõllile mõjub ,mis on siis veel vana bassikaga?

Comment

Working...
                              X