Teade

Collapse
No announcement yet.

VALMIS UUS PROJEKT: PEOKÕLARID

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Mind huvitab ka see, et miks invertereid ei kasutanud, tavaliselt PA tükkid müravad siis kõvemini. Ja kust sa selle Pyle välja koukisid? piiritaha kaduma läinud last jõudis lõpuks kohale?

    Kena välimus, pole ühtegi halba sõna öelda
    -

    Comment


      #17
      no minuteada kui qts on üle 0,5 (pylel on 0,66)siis tahab element juba kinnist kasti, bassbox ka seda soovitaski ainult. miks inverter kõvemini mürab?

      protuningu kaup jõudis viimaks kohale jah

      Comment


        #18
        Originally posted by p2rt@Jan 30 2005, 20:33
        sisemine ruumala tuli midagi üle 100 kõigest.
        145.25 liitrit, kui täpne olla.

        kastid on üsna kenasti viimistletud isegi. Kui norida, siis nende nurga kaitsete üle, need tunduvad plastist olema.... kui plaan nendega kuskil ikka ringi liikuda (milleks läbukõllid mõeldud ongi) siis tuleks ikkagi investeerida metallist kaitsetesse.

        küsiks - mis kahe kasti eelarve kokku tuli?

        Comment


          #19
          sisemine ruumala, arvutasin selle sisemiste mõõtude järgi mitte välimiste - seega tuleb kõigest 109,48, ja kui võtsin liistude ruumala ka maha siis tuli sisemine 105l. Sealt võiks veel pasuna ruumala võtta mis on siiski üsna olematu. Bassika ruumala võttis bb6 ise vist.

          Ise mõtlesin ka metalli algul, aga keegi foorumis soovitas plasti, ta ise ka tegeles peotehnika värgiga ja ütles et plast on okei, ütleks et on tugev küll ja isegi kui katki läheb siis see on nii mõttetult odav et ostan uue kohe.

          Kastide eelarve tuli 2000-2500 vahele umbes, päris täpselt on raske kokku võtta, kuna olen vahendeid ostnud suvel juba ja viimased jupid sain kätte 2 nädalat tagasi, seega hindu ja asju ei mäleta kõike.

          Comment


            #20
            Originally posted by p2rt@Jan 31 2005, 00:25
            no minuteada kui qts on üle 0,5 (pylel on 0,66)siis tahab element juba kinnist kasti, bassbox ka seda soovitaski ainult. miks inverter kõvemini mürab?
            Teoreetiline Qts piir, millest suuremaga ei saa normaalse sageduskarakteristikuga inverterkasti on 0.78. See 0,5 on selline umbkaudne võhikute jaoks reegel, kes teab ja oskab, saab ka Qts 0,66-ga inverterit teha. Maht läheb suureks ja muud ei midagi eriti, no ja labasem soft tõstab ka käed üless.

            Comment


              #21
              jah, ta ajaski kasti ruumala ülimalt suureks.

              Comment


                #22
                igati ilus töö tundub olevat

                Comment

                Working...
                X