Teade

Collapse
No announcement yet.

35ac021 bassika vunts (kiire)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    35ac021 bassika vunts (kiire)

    Andek mingi hea soovitus kuda see vunts saada korralikult koonuse külge, olen ligi 2 korda tinutanud ja sõrmega tõmmates ei tulnud ära, kuulasin korra suht kõvasti ja vunts oli täpselt sealt otsast ära murdunud, nii et jupike sukka jäi tina vahele. Mingi liimiga ka hästi ei saa, lõhub tinasuka ära ja plastiliin pole piisavalt tugev?

    #2
    Tinasukk pole siiski lahend, on vaja seda traati, mis originaalis on - seal on traadiga kokku põimitud nöörike, et tagada traadi elastsus.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

    Comment


      #3
      no ma sealt oomipoest ostsin ja seda tinasukka küsisn. Aga millega oleks hea teda paigaldada, mingi veniv nats vms ,mis nagu painduks vms.

      Comment


        #4
        No tinasukk ei olegi selleks mõeldud! Ja seda õiget sukka eestis ei müüda.Tuleb tellida(lähim koht soomest)või mõnelt vanalt kõllilt ära võtta!
        http://www.album.ee/user/16860279

        Comment


          #5
          no, vahetpole, teisel kõllil töötab sama sukaga ka hästi, aga millega saaks hästi kinnitada peale tina.

          Comment


            #6
            ok tinutasin, nüüd omaarust nagu kinni, aga asi ikka ei mängi, proovisin nagu püsti asendis vastu koonust siis nagu koonusega paralleelselt, kas see juhe peab seal koonuses siis täpselt olema vms?

            Comment


              #7
              Tinasukaga see paha, et kui tinutad, läheb tina osaliselt suka sisse ja muudab selle jäigaks. Kui tinutad, siis vaata, et membraani edasi-tahasi lükates sukk ei painduks kusagil "teravalt", vaid võimalikult laia kaarega. Kujuta, et mängides liigub membraan sadu tuhandeid kordi...iga natukenegi jäigem traat katkeks sellise painutamise tõttu.
              Sukk ei tohi lühike olla, ega ka mitte liiga pikk, et see vibratsiooniga vastu membraani põrkab.

              Seletan veidi täpsemini:
              1. Mõõda testriga, kas väike vaskklamber on ikka valjuhääldi poolist tuleva peene traadiga ühenduses.
              2. Võta sukk (pikem kui vaja oleks) ja tinata üks ots umbes 5mm pikkuselt, kasutades saltserit, kampolit vm.
              3. Tinuta see ots membraanil oleva klambri külge nii, et sukk oleks membraaniga tasa e. paralleelselt. Tina kasuta suht vähe...see võib oma raskuse ja vibratsiooniga suka minema lennutada.
              4. Suka teine ots valjuhääldi klemmi august (kui selline on) läbi.
              5. Proovi membraani liigutada ja sea suka pikkus selliseks, et kui membraan täielikult sisse vajutada (ettevaatlikult&#33 jääks sukk ikkagi lõdvaks...väikese kaarega.
              6. Nüüd kata membraanil oleva suka umbes 5...7mm ulatudes mingi elastse liimiga...Moment vm....aga mitte Super Glue. Mõte selles, et sukka ei hoiaks mitte ainult tina, vaid ka liim.
              7. Kui liim kuivanud kontrolli veelkord, et sukk jääks lõdvaks ja jooda kontaktipoolne ots.
              8. Lase valjuhääldisse natuke "tümpsu" ja vaata kuidas sukk liigub. Ta ei tohi järsult painduda, end pingule tõmmata aga membraani vastu vibreerida.
              vajadusel painuta sukka ettevaatlikult, mitte järsu nurga all!

              Comment

              Working...
              X