Teade

Collapse
No announcement yet.

Mitu liitrit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mitu liitrit

Ma tahaks ehitada kõlarikasti,aga me ei tea mitme liitrilise kasti peame ehitama.Kui oleks võimalik siis teha tabel kus on kirjas mitme vatine kõlar ning mitme liitriline kast peks olema,saata võib minu e-mail-ile luupmartin@hot.ee.

Oleks see asi vaid nii lihtne. h34r:

Mingi üldistuse saab teha elemendi läbimõõdu järgi kinniste kastide suurusele.
    Kuid igale elemendile tuleks ikka vastavalt parameetritele kast arvutada mõnes vastavas programmis.

Lühidalt on igal elemendil oma mehaanlised ja elektroonilised parameetrid, mida kutsutakse T/S parameetriteks. Need parameetrid on tavaliselt tehase poolt mõõdetud ning ostes saad kaasa või otsid netist. On võimalik ka ise mõõta, kuid võhik sellega ilmselt hakkama ei saa ja aparatuurigi pole kõigil kodus.

Parameetrid olemas - sisestad nad näiteks Bassbox 6 programmi ning hakkad erinevaid kastitüüpe katsetama vastavalt sellele, mis tingimustesse element läheb ja mis muusikat ta mängima hakkab.

Ühesõnaga pane elemendi andmed siia ja ürita võimalikult täpselt kirjeldada, miks, milleks ja kuhu sul element läheb - vast keegi ikka aitab.
    Minu valmistatud kõlarikastid.

Comment

Nagu ma aru saan, siis sul veel pole elemente ostetud. Pane meile oma hinnaskaala kirja ja hakkame sulle kõlareid ehitama

Comment

Umbes .....-800.- see oleks taskukohane hind.

Comment

Originally posted by pazzk@Feb 14 2005, 14:42
          Kahjuks peab teatama, et sellise summa eest pole eriti võimalik midagi ehitada. Soovitan mõned vanemad vene kõlaris muretseda või mõned arvutikõlarid.

Comment

Originally posted by arvutihdd+Feb 14 2005, 14:44--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (arvutihdd @ Feb 14 2005, 14:44)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-pazzk@Feb 14 2005, 14:42
            Kahjuks peab teatama, et sellise summa eest pole eriti võimalik midagi ehitada. Soovitan mõned vanemad vene kõlaris muretseda või mõned arvutikõlarid. [/b][/quote]
            Aga miks ei ole? 800.- sisse mahuvad väga hästi Starsound elemendid, Audese elemendid, igasugused protuningust ja raituningust tellitud "hiina imed" ning isegi "good old" King Audio mahub selle hinna sisse. Viimane variant koos kastimaterjalidega isegi.

Comment

800.- saab element+ materjali kätte küll
              oleneb küll elemendist ja teemaalgataja kuulamis vajadustest

Comment

Working...
              X