Teade

Collapse
No announcement yet.

Hüva nõu:Visaton Starlet kit?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Bass on starletitel rikkam ja pehmem, kuid madalatel voluumidel ehk natukene liiga tagasihoidlik, aga see vast harjumise asi. Harjunud siiani S90 väga tümistava bassiga. Keskmised ja kõrged helid on eriti eeskujulikud, selgelt kõlavad ja hästi ruumis asukohaliselt diskrimineeritavad.
    Kui sul valjukad lõpuks sissemängivad, on bass kindlalt mõnusam ja kõlavam, hetkel veel vara üldistusi teha. Muidu ok.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Kulutused olid järgmised:
      Kõlarid ja filtri osad: ca. 3300.-
      Ehitusplaat 1,5x2,5m: 178.-
      Pahtel MOTIP: 165.-
      Värv Vivatop 1L+toonimine: 195.-
      Liim/hermetik Würth: ca100.-
      Mööblikruvid Würth (40tk) ~a3.- 120.-
      Rull tina ja kampolit: vist oli midagi 50 eek ringis
      Liivapaber: 25.-
      Summa kokku 4133eeki (plussmiinus 100 krooni), nii et ühe ühiku hind jämedalt 2100 EEK-i. 200 krooni võrra läks projekt plaanitust kallimaks selle tõttu, et kasutasin neid natukene väiksema sisetakistusega (kvaliteetsemaid) poole, mis olid Tevalos kohapeal olemas (aga mehed ei nuta )

Pahtlit, värvi, hermeetikut ja tina jäi veel alles piisavalt ka järgmise projekti tarvis (milleks on Visaton CT Center 130).

Veel niipalju, et minu arust need DT94 mängivad kõrgeid väga eeskujulikult. Pole põhjust küll nende kallal nuriseda. S90 omad igatahes ei saa ligilähedalegi.

Comment

Tegelikult tekkis veel üks küsimus selle summutusmaterjali kohta. Kuidas seda oleks olnud kõige korrektsem panna? Bufu Sound Systems koduleheküljel olid pildid põranda kõlaritest, ja seal bassi-põrke toru august igatahes summutusmaterjali näha ei olnud. Kas sinna taha seina (toru vastu) ei tohiks üldse panna? Ma enam vähem vooderdasin seinad ära (s.t. panin vastu kõiki seinu).

Comment

Kuna mul teema tundub ikka avatud, kasutan võimalust ja lisan siia pildid suvel minu audiosüsteemi lisandunud keskkõlarist. Originaalsusele ei rõhunud. Tegu on visatoni poolt soovitatud ja välja arvutatud CT Center 130-ga. Vaatamata sellele jagus meisterdamisrõõmu ja nüüd filme vaadates kuulaamisrõõmu rohkelt..

olen rahul

Comment

Ilusad
            Kas pilte ka ehitusest avaldad?

Comment

Meelsasti paneks ehitusest kah pilte kui oleksin neid teinud. Sry. Mul polnud digikaamerat tookord käepärast ja ei viitsinud Tartust organiseerima hakata. Järgmisest ehitusest (bassikõlar) teen kindlasti pilte kah..

Muud ei oska öelda, kui et küljed ja tagumine osa said tehtud 19 mm lamineeritud saepuru plaadist (jäi üle köögimööbli karkassist ). Baffle sai paksem (vähemalt 25mm) ja kasepuidust (vana trepi aste). Kõik küljed mööblikruvidega ja silikoonliimiga kinni ja MOTIP autopahtliga (päris päris mitu kihti läks) siledaks. Pool kotti visatoni villa seintele ja vivatop värviga üle... ja kompu.

Comment

Vs: Hüva nõu:Visaton Starlet kit?

Väga ilusad tõesti on
                Praeguseks peaks juba sul bassikõlar ka valmis olema?

Comment

kastid ja värvitud matt musta nitro metalli värviga mis peale kantud vaht rulliga?
                  Iseenesest näevad vägevad välja. kõrgsageduseks mingi auto kisaja?Muide ma olen nii mõnelgi neist plast korpuse eemaldanud ja alumiiniumist raami treinud,odavad ja piisavalt hea heliga vidinad
                  Need sprei värvid on kallid ja vedelad, rulliga läikivaid metallivärve aga lihtne ühtlaselt peale kanda.
                  Tulemus jääb pea alati äge + värvikiht on tugev, kannatab veel siledaks lihvida ja lakiga veel kenam tulemus saavutada.

Minu profiili pildilkah keskkõlar kus kõrgsagedus autost ja värvitud rulliga
                  viimati muutis kasutaja imelik poiss; 29 m 2013, 20:21. Põhjus: Oleks klaviatuur töökorras kirjutaks veel pikemalt...

Comment

funn vaadata, et peale minu ka kasutab viimistluses rulli, isiklikult soovitan selle värvi natuke siledamaks lihvida ja laki kiht peale (ise kasutan celco terra-t) jääb tunduvalt sügavam must.
                    aga jah, elemendid oleks võinud sisse freesida, aga eks see ole maitse asi. 5+
                    päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Working...
                    X