Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti kõlli vaigistamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti kõlli vaigistamine

arvuti see on üks kõll kuidas saaks selle vait panna ilma et arvuti aru saaks et miski on muutunud?

aravtavasti võib ta sealt niisama ära võtta, ei juhtu midagi.... a noh kui tahad siis võid ju ta eemaldada ja kõlli asemele takisti panna (sama takistusega mis kõll oli)
    Intel inside.. Idiot outside...

Comment

ma võtsin niisama kõlari ära ja tinutasin juhtmed lahti

Comment

migit takistit ei ole küll vaja. Võid ka niisama juhtmed läbi lõigata :lol:

Comment

Mina ei lõiganud midagi läbi. Juhe läheb ju emaplaadi külge pistikuga. Tõmbasin selle sealt välja.
          <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

kui sa ei tea, et pc speaker käib pistikuga, siis ma eriti ei soovitaks seda sealt ära võtta... pmst sellel asjal on oma eesmärk - anda informatsiooni. kui midagi ei toimi, siis on see esimeste märguannete seas, mida sa näed/kuuled. pealegi - miks ta häirib sind?

Comment

Mulle igatahes ei meeldi see loll piiks arvuti käivitamisel.

Comment

mis teed siis koguaeg restarte või kinni / tööle, et häirib :S

Comment

Originally posted by egert_@Feb 26 2005, 18:17
                  irwe, luba naerda. Sul ikka eri nõrk närvikava

Comment

Originally posted by arvutihdd+Feb 26 2005, 19:00--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (arvutihdd @ Feb 26 2005, 19:00)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-egert_@Feb 26 2005, 18:17
                    irwe, luba naerda. Sul ikka eri nõrk närvikava [/b][/quote]
                    Mul oli ka kunagi üks vana arvuti, mille speaker tegi ikka väga kõva piiksu kui käima panin, vähe sellest et see mulle närvidele hakkas, hakkas see ka mu vanematel, kes said kohe aru kui arvuti käima panin ning tulid jälle ütlema, et miks poiss ei õpi :P

Comment

pinda ei käi piiks ega piiksud vaid mõtlemisel käiv ragin

Comment

Originally posted by ra001@Feb 27 2005, 12:30
                        pinda ei käi piiks ega piiksud vaid mõtlemisel käiv ragin
                        Oled kindel, et mõtlemisel raginat tekitab speaker? Ma arvan, et seda häält teeb kõvaketas

Comment

Kõvaketas muidugi. Mu ühel 13gb&#39;sel on veel eriti hull hääl, eriti arvuti sisse lülitamisel.

Comment

igasugused raginad ja nende muutumine kas siis helitugevuse või sisu poolest on võimalik märk sellest, et lähiajal tuleb uut riistvara osta... hdd ragiseb ikka tavaliselt koguaeg ühte moodi...

Comment

Mul oli eelmise arvutiga sama mure, et pc-speaker tegi liialt valjult häält, ennast ei häirinud, kuid hilistel tundidel tundus ikka väga kõva hääl ja ja häiris teisi. Lahendasin ära nii ,et panin pingejaguri vahele ja sain ta vaiksemaks.

Comment

Working...
                              X