Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Arvatavasti on sees alamõõdulise magnetiga valjukad
Ytubes hakkas kunagi üks video neist kah silma,seal oli sama firma woofer kah, tuba sinine ja koledat heli täis
Tere, ostsin Jamo 426 s kodukino komplekti , usutavasti nüüdse aja odavkodukinopakettidest kõige parema heliga, jah tuleb tunnistada et helil polegi väga viga, puhas ja jõuline ning täpne ka valjult mängides. Mis puutub kasti ehitusse siis need kerged ja materjal õhuke, kiikasin sisse ka ning samamoodi oli praktiliselt tühi nagu teema alguses Jamahad Nüüd mõtlengi et paneks veidi raha alla ning teeks seinad mingi vildi või vatiiniga üle , ei tea kas läheks heli paremaks, madalamalt ta mängima vist ei hakka. Muidu olen rahul sest hinna poolest ei ole väga kallid.
Kui rahast kahju ei ole siis Nike Sound bituumen matt seina+vatiin ja vatti ka sisse tunde järgi.Ma endal kunagi mingitele hiinakatele(Pure Acoustics) panin,natuke ta muudab paremaks,aga imet ära looda.Neil oli ka seina paksus paksemast kohast 12mm
Kui rahast kahju ei ole siis Nike Sound bituumen matt seina+vatiin ja vatti ka sisse tunde järgi.Ma endal kunagi mingitele hiinakatele(Pure Acoustics) panin,natuke ta muudab paremaks,aga imet ära looda.Neil oli ka seina paksus paksemast kohast 12mm
kõlariaukudest on päris raske seda bituumenmatti seina panna, need sellised kastid mida ei saa lahti omavahel kruvida aga vatiini peale mõtlesin ise ka , ega see halvemaks vist heli ei tee?
Üldiselt tuleks parandada seda, mis on kehvasti või katki. Proovi enne selgeks saada, kas see, et vatti või villa kõlarites sees ei ole, on kehvasti või õigesti tehtud. Kõlari ehitamise asi ei ole alati nii ühene, vahest harva on valjuka Q timmimiseks hoopis parem, kui kastis summutust ei ole või...
kõlariaukudest on päris raske seda bituumenmatti seina panna, need sellised kastid mida ei saa lahti omavahel kruvida aga vatiini peale mõtlesin ise ka , ega see halvemaks vist heli ei tee?
Need seal aukudes on valjuhääldid, kõlar on kõik kokku. Ma oma Jamosid toppisin justnimelt valjuhääldite ja filtriaukudest. Bituumenmatt ei pea ju ühes tükis olema, et toimida. Kas on tast ainult siis, kui kaasa vibreeriv korpus on selle kõlari probleemide topis piisavalt eespool. Kui kõlar mängib ja käega korpust katsudes oluliselt kaasa vibreerib mingitel sagedustel, siis tasub teha.
Vatiiniga on nii, et teda peab parasjagu olema. Liiga palju pannes muutub kõla elutuks. Proovimise asi.
Need seal aukudes on valjuhääldid, kõlar on kõik kokku. Ma oma Jamosid toppisin justnimelt valjuhääldite ja filtriaukudest. Bituumenmatt ei pea ju ühes tükis olema, et toimida. Kas on tast ainult siis, kui kaasa vibreeriv korpus on selle kõlari probleemide topis piisavalt eespool. Kui kõlar mängib ja käega korpust katsudes oluliselt kaasa vibreerib mingitel sagedustel, siis tasub teha.
Vatiiniga on nii, et teda peab parasjagu olema. Liiga palju pannes muutub kõla elutuks. Proovimise asi.
No shit Valjukate aukusid ma mõtlesingi, aga jah rääkides ligemalt kust kohast ma seda bituumenmatti saab ja kuidas seda kasti seintele kinnitada, kas seda peab puhuriga soojendama? vilt ei ole parem lahendus?
Helist niipalju et palju see kast ei vibreeri eriti kuna mul Yamaha resiiver ei anna niipalju bassi välja minu arvates. Mingi Hea stereovõimuga töötaksid need kõlarid paremini kindlasti.
Aga teema iseenesest intrigeeriv kuna huvi on paremaks neid teha
Matti saab noorest tehnikust, seal on isekleepiv. Lõikad kipsinoaga soone, murrad tüki, tõmbad kile maha ja surud paika. Minu kõllid ei vibreerind mitte bassiga, vaid kesksagedustel ja seetõttu andis summutamine ka kuuldava tulemuse.
Mati keerad rulli, topid kõlari sisse ja alles seal sees tõmbad paberi/kile liimi pealt ära.
Sedasi tehakse ju auto uksi ka.
Ega ei saagi nii et tõmbad kõigepealt paberi ära ja siis üritad seda kleepuvat matti ühes tükis sealt august läbi pressida.
Comment