Teade

Collapse
No announcement yet.

Lomo kõlarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Lomo kõlarid

Solgin vist vähe teemat aga
    http://www.tannoy-speakers.com/s.php...raph+Mini&s=27 need peaks ka vist mini onkenid olema. ?

Comment

Kuna teema on nii vana ja sooviti näha pilte ehitusest aga pildid netist juba ammu kadunud, siis panen uuesti

Comment

väga seff

endal valmimas onkenid teslade elementidega aro 9415..

mida kasutasid lõpp viimistlusena..millega vineeri katsid?
        suured sul kastid tulid?

Comment

peits. tavaline.

Comment

Et selline lugu, ma ei oskagi seda juttu kuhugi panna. Ei taha mingit uut teemat ka teha. Ja lõppudelõpuks haakub onkeni teemaga küll ja mitte ainult.
            Sai siin hakatud huvi tundma ruuporite vastu. Lõpuks siis jäi sõelale Azurahorn.
            http://www.azurahorn.com/
            Saab ka sealt osta aga kui juurde arvata tollid ja muu jama tuleb ikka päris kallis. Nüüd on siis seda teemat siin mõni aeg arutatud ja läheb tegemiseks.
            Tegemisele lähevad siis, 2" kõriga, nelja poldi kinnitusega, 400Hz ruuporid. Seina paksus on planeeritud ca 6mm.
            Kui juhuslikult keegi sooviks ka saada sellise viguri omanikuks siis kontakt:
            walwal78@hotmail.com
            ainult.
            Paari hind orienteeruvalt ca 4000 eeku. Võimalik, et hind läheb veidi alla ka, selgub töö käigus.
            Kas sa oled piisavalt ebanormaalne, et seda tahta?

Comment

Ma vist kuidagi ebamääraselt väljendasin ennast. Neid ruuporeid tehakse siin kohapeal Eestis, millest mina rääkisin. Aga jah, arvesse lähevad ainult need, kes on andnud endast teada reede õhtuni.

Comment

kui 1 valmis on juba, siis saab pmst klaasriidest neid järgi vorpida nii palju, kui isu on ja hind 4x odavam.

Comment

Esmalt postitatud Fos poolt
                  kui 1 valmis on juba, siis saab pmst klaasriidest neid järgi vorpida nii palju, kui isu on ja hind 4x odavam.
                  Hmmm... tuleb tunnistada, et mina pole küll vastavasisulist analüüsi läbi viinud, kuid Sina ilmselt oled. See on hea
                  Ehk avalikustad siis arvestusliku materjali kulu koos jäätmetega, eeldatavad töötunnid ühe tooteühiku valmistamiseks ning muud tootmisega seotud kulud. Samuti milline on Sinu poolt eeldatav kasumimarginaal ning mitu ühikut oleks vaja valmistada, et saavutada selline hinnatase?

Lisaks veel mõningad täpsustused, kuna see peaasjalikult minu süü on, et neid ruuporeid tegema hakatakse.
                  Valmistaja pole mitte mina, isiklikult olen ainult konsultandi ning kliendi rollis.
                  Tegu pole mitte Azurahorn-i koopiatega, tema tootevalikus selline ruupor puudub. Tegu on Le Cleac'h teooria järgi arvutatud 400Hz ruuporitega, 2" kompressioon driverile, mida on võimalik koos vastava adapteriga kasutada ka väiksemate driveritega.
                  Kui kellegil on konkreetsemaid küsimusi, siis võib neid esitada siin teemas või PS-i vahendusel.
                  viimati muutis kasutaja VT-25; 03 m 2009, 17:43.
                  21st Century Fox

Comment

Ma vaatan asju sellisest vaatenurgast, et ise endale teha, müümine ja suured kogused on juba teine asi. Ühe horni jagu klaariiet ja vaiku saab 400 krooni eest kätte küll. Kuna ise päris pikalt tegelenud spoilerite ja konsoolide tegemisega klaasriidest, siis ettekujutus materjalist ja tööst on päris hea. Muidugi kui riiet osta meeter ja vaiku liiter, siis on hinnad kallimad. Olemasoleva asja pealt maha kopeerimine käib kiiresti.

Töötunnid, ühe kihi peale panemine võtab aega ca 15 minutit, siis tuleb oodata päev (noh õhtul teed järgmisel päeval juba kuiv, oleneb ruumi temperatuurist muidugi). 3 kihti teed, kokku 45 minutit aega + 3 pintslit.

Jäätmetega... mis jäätmetega? Klaasriidest jääke ei jää, see pole kangas, mida lõike järgi pannakse. Vaik, noh kui jääb üle, siis saab teinekord kasutada. Pindade lihvimine... see puru mis maha jääb ei maksa midagi.

Ma mõistan, et 4000 on sellepärast hind, et valmistaja peab tegema vormi, mis peab olema ka täpne.

Comment

Tervist Hr.Fos! Tore , et lõpuks üks spetsialist ka sõna võtab. Ma kohe ei suuda kiusatusele vastu panna, sellise hinna juures. Esialgu telliksin Sinu käest Azurahorn kloonid AH-340 ja AH-550 kummatki siis üks paar. Peaks olema siis 2" kõriga, nelja poldi kinnitusega , 6mm seina paksus. Värvus võib olla valge.
                      Äkki leiad siis minu jaoks aega mu pisikesele probleemile kuu aja jooksul(90 min.). 5 aprillil saan Sulle ära maksta 2000 eeku, juhul kui kõik on täpselt nii nagu peab olema. Arvan, et tellin Sinu käest veel.
                      Jõudu!
                      viimati muutis kasutaja walwal; 05 m 2009, 13:47.

Comment

Esmalt postitatud Fos poolt
                        Ühe horni jagu klaariiet ja vaiku saab 400 krooni eest kätte küll.

Töötunnid, ühe kihi peale panemine võtab aega ca 15 minutit, siis tuleb oodata päev (noh õhtul teed järgmisel päeval juba kuiv, oleneb ruumi temperatuurist muidugi). 3 kihti teed, kokku 45 minutit aega + 3 pintslit.
                        kangatükkide väljalõikamine ja sobitamine võtab ka aega (iga järgmise korraga muidugi vähem ja vähem), lihvimine ja värvimine (mitmes kihis) samuti. Kõigi kaasnevate töövahendite kulust ja hooldamise ajast rääkimata.

Sellisel juhul lõpphind 500kr/tk miinus materjal (400kr/tk ainult klaasriie ja vaik) ei jäta ruumi/aega kvaliteetseks tööks.

Comment

Nagu te aru saite, on tegelikult tegemist proffiga. Mees teab, mis mees räägib. Mind antud juhul huvitab ainul see, et saan 1:1 need kloonid. Antud juhul olen tellija osas. Kõik muu sellega seonduv jama mind ei huvita. Kui valmistatud ruuporid ei vasta nõuetele, siis võin ju ära öölda. See ju ikkagi jääb vist minu õiguseks. Loomulikul uurin ma vastavust nõuetele. Samuti on ruuporite vastav väljaarvutamine Hr. Fos-i osa. Seda muidugi saab kontrollitud eriti. Minu asi on raha maksta. Nagu ütlesin kui kõik on ok-tellin veel.
                          Meest sõnast,.........jne

Comment

wow pea hoogu, selleks, et horne odavalt teha on vaja midagi, mille pealt maha kopeerida, nagu ma ütlesin. See 4000 on mõistetav hind, kui peab ise vormi tegema.

Kangatükke ei lõigata välja, klaasriiet rebitakse. Ma tunnetan väikest irooniat walwal'i postituses. 4 korda odavam tähendab tegelikult ju 1000 krooni tükk, mille eest on vägagi eduliselt võimalik olemasoleva horni pealt koopia teha.

Kui sa tahad, et ma neid kopeeriks hulgim, siis ma tahan midagi teenida ka.

Näiteks golf gti, terve külg laiendatud ca 15cm.
                            http://www.hot.ee/fos4/krunditud.jpg

Profiks ennast ei pea, aga sõnu ei loobi, olen klaasriide tööga kodus.

Comment

1000 kr paar võtaks isegi .

Comment

[quote=Fos]wow pea hoogu, selleks, et horne odavalt teha on vaja midagi, mille pealt maha kopeerida, nagu ma ütlesin. See 4000 on mõistetav hind, kui peab ise vormi tegema.

Kangatükke ei lõigata välja, klaasriiet rebitakse. Ma tunnetan väikest irooniat walwal'i postituses. 4 korda odavam tähendab tegelikult ju 1000 krooni tükk, mille eest on vägagi eduliselt võimalik olemasoleva horni pealt koopia teha.

Kui sa tahad, et ma neid kopeeriks hulgim, siis ma tahan midagi teenida ka.

Näiteks golf gti, terve külg laiendatud ca 15cm.
                                http://www.hot.ee/fos4/krunditud.jpg

Profiks ennast ei pea, aga sõnu ei loobi, olen klaasriide tööga kodus.

Mida sa mees jutustad! Loe teema korralikult läbi ja mõtle millest on jutt ja mida tahetakse ja mis ettepanekuid tehakse. Kopeerimise jutuga pole tegemist, see on sinu mõttevälgatus ja sõnademulin. Sa pole ju teema sisu isegi enesele selgeks teinud, enne, kui siis kekutama hakkad. Pole sa midagi klaasriide tööga kodus ja seda on lugeda sinu oma postitusest. Rebitakse klaasriide matti ja lõigatakse klaasriiet, need on kaks erinevat matrejali. Ilmselt pole sa klaasriide tööd veel õieti näinudki ja see, et mingi auto kokku käkid ei tee veel sinust tegijat. See et koopiat oskad teha pole veel kah kindel ja seda pole soovitudki. Enne kui ennast upitama hakkad loe teemat ja süvene sisusse. Selge on ka see, et sa pole võimeline sellist toodangut tegema ja seda algusest peale. Kui sinu teemadesse üldse süveneda, siis tundub, et paras pläralõug oled ja tõsisest tegemisest veel kaugel, kaugel. Ära solgi oma kekutamisega teemasid, mida sa ei valda. Lõpeta ära, me juba teame, et oled kõva poiss! Mis irooniasse puutub siis isegi sellest ei saa sa aru mida soovitakse ja milline peaks olema resultaat!
                                viimati muutis kasutaja humax; 06 m 2009, 10:16.

Comment

Working...
                                X